Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.488
- Πόντοι
- 2.046
Προτιμώ να είμαι παλιομοδίτικοςkατι πιο προτότυπο?
Προτιμώ να είμαι παλιομοδίτικοςkατι πιο προτότυπο?
Το κατοχυρωμένο gif πιθανό να έβαζε το βόρειο μνπνο. Τέτοια γουστάρει το Σοφάκι μνπνο ξα , αλλά δεν μου πάει καρδιά τι να κάνω, είμεθα ιππότης ............. Το βλέπω να 'ρχεται..................κανονίστε την πορεία σαςασε...δεν το έπιασε ο ξα μάλλον.... δικό μου το λοιπόνε!!
Εξάδελφε, άκου ποίηση να μαθαίνεις!!!
Σοφία μου τα χείλη σου...βελούδινες τουλίπες,
φαντάζομαι θα κάνουνε...τις πιο ωραίες....
.......ΔΙΚΟ ΣΑΣ...!!!!
Μνπνο ξα....δεν ξέρω τι λες!!Το κατοχυρωμένο gif πιθανό να έβαζε το βόρειο μνπνο. Τέτοια γουστάρει το Σοφάκι μνπνο ξα , αλλά δεν μου πάει καρδιά τι να κάνω, είμεθα ιππότης ............. Το βλέπω να 'ρχεται..................κανονίστε την πορεία σας
@Sofia_Magic Αλήθεια λέει;Μνπνο ξα....δεν ξέρω τι λες!!
Ποιο είναι το gif...
YΓ: είσθε κότες!
τις πιο ωραίες πίπες κάνει!! Τι? Θα ντραπούμε να το πούμε??
ΥΓ2: ωχ τι έxω ν'ακούσω τώρα...
μην βριζειςΜνπνο ξα....δεν ξέρω τι λες!!
Ποιο είναι το gif...
YΓ: είσθε κότες!
τις πιο ωραίες πίπες κάνει!! Τι? Θα ντραπούμε να το πούμε??
ΥΓ2: ωχ τι έxω ν'ακούσω τώρα...
Της πιο ωραίες φούσκες αμάν πιαkατι πιο προτότυπο?
Άλλο που δεν θέλεις και συ, κουφαλίτσα.Ηλία @Mythical Zoan ριχτο το gif και τάγκαρε με έμπνευση όμως, θα το αντέξω
δεν μπορεί να μιλήσει τώρα.... ξέρεις γιατί!!@Sofia_Magic Αλήθεια λέει;
Να βοηθήσω τον αγαπημένο μου ξα @james034 θέλω , τον παραμελείτε τώρα τελευταία , να μην μείνει αδιαβάστος.Άλλο που δεν θέλεις και συ, κουφαλίτσα.
Όταν σε δω εν δράση σε νήμα ανεξάρτητης θα το βάλω το gifΝα βοηθήσω τον αγαπημένο μου ξα @james034 θέλω , τον παραμελείτε τώρα τελευταία , να μην μείνει αδιαβάστος.
Συμμετείχα στο ελληνίδες εν δράση αλλά μην το πεις στα άλλα μνπνα.Όταν σε δω εν δράση σε νήμα ανεξάρτητης θα το βάλω το gif
.....με καλέσατε?Καλησπέρα!!! Υπάρχει κάποιο κορίτσι που ασχολείται με ζευγάρια και γουστάρει τέρμα το λεσβιακό?
που είσαι εσύ τόσες μέρες???.....με καλέσατε?
I'm your girl baby.......
Γειά σου αγόρι μου .......που είσαι και δεν είσαι ανάμεσα στα μπουτάκια μου???ΧαχαχαχαΗ Δαναη;
Περαστικά σου καβλιαραΓειά σου αγόρι μου .......που είσαι και δεν είσαι ανάμεσα στα μπουτάκια μου???Χαχαχαχα
Ρεπό ρεπό
....με φάγανε οι "γειτόνισσες" που κυκλοφορώ το κωλαράκι ελεύθερο έτσι ξετσίπωτα και αρρώστησα η δόλια.....
4 καυλια ανεκμετάλευτα άφησα
Αφαγωτα!!!!
ποια?
εγώ???!!!!!
Μμμμμ μωρό μου έβρεξε το μουνάκι μου και εμφανίστηκαπου είσαι εσύ τόσες μέρες???
Σαν τα σαλιγκάρια...έβρεξε και βγήκες απ'το καβούκι σου καύλα?
Μαζί σας αγόρια όλα είναι περαστικά ....ανυπομονώ......Περαστικά σου καβλιαρα
Χαρά στον πρώτο που θα σε πάρει μόλις γίνεις καλά.Μαζί σας αγόρια όλα είναι περαστικά ....ανυπομονώ......