Rodin
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2024
- Like
- 234
- Πόντοι
- 20
Καυλώς τη ναυαρχίδα του μάγου!Και σήμερα διαθέσιμη από της 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Καυλώς τη ναυαρχίδα του μάγου!Και σήμερα διαθέσιμη από της 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Να χωθώ εκει μέσα και να μην πάρω ανάσα μεχρι να αρχίσεις να τρέμεις. Οποτε βαζεις φωτογραφίες εχω ενα φουσκωμα στο παντελόνι. Και σημερα τις βαζεις μεζεμένες!!!Στήθηκε κατευθείαν,με αυτά που γράφετε καθαρματακια και με καυλωνετε
Όπου και αν βρεθείς ΕΣΥ, δεν έχει σημασία.
Η παρουσία σου τα κάνει όλα, να φαίνονται και να είναι υπέροχα και τέλεια!
Φιλιά ρουφηχτα.
Πολυ καλή!Στα 4 καυλάκι?
Τρελαίνομαι
Και σήμερα διαθέσιμη από της 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Κορμί κόλασηΚαι σήμερα διαθέσιμη από της 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Όλη η ομάδα σε ετοιμότηταΚαλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Εμμανουέλα Αρτέμιδα Αφροδίτη Τζένη Δανάη Δέσποινα Λολίτα Νίκη Αλεξία Σοφία
Θα εχει ενδιαφέρον πάντως το ΣΚΚαλό Σαββατοκύριακο...
αμα δεν πιω δεν λεω καλημερα ουτε στον εαυτο μου!τωρα αμα ξυπνησω και δω τετοιο κωλο τι κανουμε??
Και ομως το εχω κανει και αυτο
Και εγώ το έχω κάνει και έχω πατήσει και μια γριά στον δρόμοΚαι ομως το εχω κανει και αυτο
Και εγω θα χύσω Σαββατοκύριακο, Ρεπο......Εγώ πάντως θα χυσω
Κομματάρα!Καλό Σαββατοκύριακο...
Προτιμω να μαι πισω σου και να στη φιλαω.και να δαγκωνω το αυτακι σουΘα μου τριψεις την πλάτη????
Και ομως το εχω κανει και αυτο
το ΣΚ που εχεις ρεπό θα χύσεις ρε Σοφάκι...Και εγω θα χύσω Σαββατοκύριακο, Ρεπο......
Γυναικάρα....Και σήμερα διαθέσιμη από της 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Αυτά δεν τα λένε σε έναν άνθρωπο που είναι σε μια κουζίνα όλη μέρα με ένα ρεπό την εβδομάδα κ αυτό Δευτέρα πάλι καλά....Και εγω θα χύσω Σαββατοκύριακο, Ρεπο......