magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.076
Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα
Αφροδίτη Αλεξία Ελίζα βικτώρια Εμμανουέλα
Μελίνα πότε δουλεύει;Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα
Μετά τις 15 του μήνα είχε πει.Μελίνα πότε δουλεύει;
ΕυχαριστώΜετά τις 15 του μήνα είχε πει.
ουαου
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα μαζί σας από τις 6.30 η φωτό που ζητήσατε σας φιλώ παντού αγάπες
Χαχαχ
τι γελάς?δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα..
Ωραία φωτογραφία!!
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα μαζί σας από τις 6.30 η φωτό που ζητήσατε σας φιλώ παντού αγάπες
Ελα να δεις από κοντά ποσό σοβαρά θα είναιτι γελάς?δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα..
ΕυχαριστώΩραία φωτογραφία!!
Ποιημα!!
το έχω σκοπό αυτή την εβδομάδα!Λοιπόν παιδιά καλησπέρα . Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν μπορώ να βλέπω άλλο σχόλια και κριτικές του τύπου πόση ώρα κάνει μπάνιο η άλλη στο ραντεβού τι κουβαλάει μαζί της στην τσάντα και το εάν φοράει κολάν η φόρεμα … Εγώ από όσο ξέρω σημασία έχει πως είναι η κοπέλα εμφανισιακά και σαν άτομο εάν προσπαθεί να κάνει πράγματα για να σε ευχαριστεί … Και όχι όλα αυτά που αναφέρετε και πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε πως δεν είναι εύκολη δουλειά και δεν μπορούν όλες οι κοπέλες να προσαρμόζονται στα γούστα του καθενός με κάποιον θα ταιριάξεις πιο πολύ με κάποιον πιο λίγο … Αυτά από εμένα με πολύ αγάπη το ελιζακι σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα να δεις από κοντά ποσό σοβαρά θα είναι
Ευχαριστώ
Θέλω να έρθω εκεί τώρα. Δεν μπορώ να περιμένω. Άσε που σπίτι δεν έχω σεντόνι με μπλε φραουλίτσες.
@hornyasfuck εγω δεν ειπα τιποτα!
@hornyasfuck εγω δεν ειπα τιποτα!
Ωραιος κωλος παντως!Καιρός ἦταν
Καυλωσα
αγαπητη μου προφανως και δεν ειναι ευκολη δουλεια! απο τις δυσκολοτερες ειναι, γι αυτο αμειβεσαι και τοσο καλα. η μιση ελλαδα περνει περιπου 50 ευρα δουλευοντας 8ωρο!!! και 35 αν δουλευουν 6ωρο τωρα τα 180 την ωρα συν το χοτελι ξεπερναμε τα 200, για μια μονο φορα σεξ την ωρα ταιριαξεις δεν ταιριαξεις με τον αλλον δεν τα θεωρεις και εσυ too much? φιλικα σου γραφω! την αγαπη μουΛοιπόν παιδιά καλησπέρα . Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν μπορώ να βλέπω άλλο σχόλια και κριτικές του τύπου πόση ώρα κάνει μπάνιο η άλλη στο ραντεβού τι κουβαλάει μαζί της στην τσάντα και το εάν φοράει κολάν η φόρεμα … Εγώ από όσο ξέρω σημασία έχει πως είναι η κοπέλα εμφανισιακά και σαν άτομο εάν προσπαθεί να κάνει πράγματα για να σε ευχαριστεί … Και όχι όλα αυτά που αναφέρετε και πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε πως δεν είναι εύκολη δουλειά και δεν μπορούν όλες οι κοπέλες να προσαρμόζονται στα γούστα του καθενός με κάποιον θα ταιριάξεις πιο πολύ με κάποιον πιο λίγο … Αυτά από εμένα με πολύ αγάπη το ελιζακι σας
Ελα να δεις από κοντά ποσό σοβαρά θα είναι
Ευχαριστώ
Χαχαχ σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μουΠοιημα!!
Τι ποιημα? Πινακας ζωγραφικης!
Χαχαχ θα σε περιμένω τοτετο έχω σκοπό αυτή την εβδομάδα!
Χαχαχ τι παρατηρητικός είσαι μέχρι και το σεντόνι πρόσεξεςΘέλω να έρθω εκεί τώρα. Δεν μπορώ να περιμένω. Άσε που σπίτι δεν έχω σεντόνι με μπλε φραουλίτσες.