despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 8.896
Αστερι μου εσυΔεν ηξερα... Τωρα ναι... Ξερω... Τα'λεγα εγω.. Εχεις τον τροπο σου εσυ κ δεν επεσα εξω!!
Αστερι μου εσυΔεν ηξερα... Τωρα ναι... Ξερω... Τα'λεγα εγω.. Εχεις τον τροπο σου εσυ κ δεν επεσα εξω!!
Ομορφιες!!Χρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψει Διαθέσιμη από 18:00
χαχα, το "στης Ελενες που θα έχω γλειψει" ηταν το καλυτερο! Πως το υπολογιζεις, πιο πολλες Ελενες ή Κωστηδες εχεις γλειψει?Χρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψει Διαθέσιμη από 18:00
Αν κλείσω ραντεβού με αυτή την γκόμενα και φτάσει η ώρα του ραντεβού και χτυπήσει την πόρτα την μία φορά θα έχω χυσει εκεί. Μόνο στην σκέψη ότι είναι πίσω από την πόρταοταν μια γυναικα γουσταρι την τρελα και την καυλα αυτοματα της βγενει .Ας το ζησουμε Αγορια μου και μην το κραταμε για παρτη μας.
Τρελα,Ερωτας,Παθος και Καυλα μαζι κανουμε πολυ τελειο ΣυνδιασμοςΚαι αυριο Αστερακια μου 18μ.μ
ωραία... νύχια!!Χρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψει Διαθέσιμη από 18:00
Σίγουρα Κωστηδες,Ζωή να έχουν....χαχα, το "στης Ελενες που θα έχω γλειψει" ηταν το καλυτερο! Πως το υπολογιζεις, πιο πολλες Ελενες ή Κωστηδες εχεις γλειψει?
Μην ξεχνάς και τις Κωνσταντίνες...Χρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψει Διαθέσιμη από 18:00
Και την Νέλη που πνίγει το κουνέλι....Μην ξεχνάς και τις Κωνσταντίνες...
Μήπως να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα τότε??Αν κλείσω ραντεβού με αυτή την γκόμενα και φτάσει η ώρα του ραντεβού και χτυπήσει την πόρτα την μία φορά θα έχω χυσει εκεί. Μόνο στην σκέψη ότι είναι πίσω από την πόρτα
Καλά αυτό με ψήνει φουλ αλλά σε όλη την διάρκεια του ραντεβούΜήπως να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα τότε??
Άλλο level ο φίλοςΚαλά αυτό με ψήνει φουλ αλλά σε όλη την διάρκεια του ραντεβού
To telis k esy?Άλλο level ο φίλος
Εσύ θυμήσου την επόμενη φορά να μην φοράς κοιλοτα...To telis k esy?
σε ενα ωραιο στριγκακι δεν λεμε οχι!Εσύ θυμήσου την επόμενη φορά να μην φοράς κοιλοτα...
Γιατί δεν θέλω εμπόδια στο δρόμο μου..
Το κάνεις λίγο στην άκρη και φαπ....σε ενα ωραιο στριγκακι δεν λεμε οχι!
Και άμα ενοχλεί την καρδούλα??Το κάνεις λίγο στην άκρη και φαπ....
πηγες να πεις κωλοςΤο κάνεις λίγο στην άκρη και φαπ....