Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.407
- Πόντοι
- 10.411
Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
Την επόμενη δεν θα εργαστώ λόγω ημερών.
Καλό Πάσχα σε όσους δεν προλάβω να δω από κοντά.
Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
καλλιτεχνες=εραστες?Λογιοι,πρυτανεις,ποιητες ακομα και καλλιτεχνες.Μια εγκυκλοπαιδεια σκετη το bourdela.
Εσένα δε έχω καταφέρει να σε γνωρίσω ακόμα αλλά πάντα σε έχω υποψι … ελπίζω μετά το ΠάσχαΑυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
ακριβωςκαλλιτεχνες=εραστες?
χρειάζομαι σέρβις!!!Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
Για να την ασπρίσεις - σοβατισεις κανονικά!!!Έκφυλη προσωπάρα η Δανάη!
Ηρεμα βρε κουκλάρα μου.Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Εντάξει έβαλα βρακί...Ηρεμα βρε κουκλάρα μου.
Μεσημεράκι, μπήκα υπολογιστές να δω μετοχές κτλ, κι ξαφνικά στην άλλη οθόνη βλέπω αυτό και κόντεψα να την πιτσιλισω αλύπητα...
Να βγαλεις και το σουτιεν παρακαλω!Εντάξει έβαλα βρακί...
ΩΝΣΓ..!Εντάξει έβαλα βρακί...
Κάθε μέρα λες βάλτε ενα Κωλο τώρα θες βυζια? Πουθενά δεν σε πιάνουμε @Spiros_73Να βγαλεις και το σουτιεν παρακαλω!
κωλο εβαλες!δεν εχω παραπανο!ντειξει βυζακι?Κάθε μέρα λες βάλτε ενα Κωλο τώρα θες βυζια? Πουθενά δεν σε πιάνουμε @Spiros_73
Θύμισε το μου αύριο! Τα γνωστά καινούρια μέρα, ο ήλιος λάμπει και τα σχετικά...κωλο εβαλες!δεν εχω παραπανο!ντειξει βυζακι?
ελπιζω μην γινει καμια μαλακια και ειναι ο καιρος οπως εχθες!Θύμισε το μου αύριο! Τα γνωστά καινούρια μέρα, ο ήλιος λάμπει και τα σχετικά...
ελπιζω μην γινει καμια μαλακια και ειναι ο καιρος οπως εχθες!
Δεν πειράζει Spiro μου πάντα ήθελα ένα ταξίδι Ντουμπάιελπιζω μην γινει καμια μαλακια και ειναι ο καιρος οπως εχθες!
Στο νησι εχουμε λιακαδα σημερα!εχθες αναψαμε φωτα απο τις 18.00!Γιατί τώρα εἶναι καλός ὁ καιρός; Δέ βλέπεις πόση ἄμμο ἔχει ἀκό΄μη;
Στο νησι εχουμε λιακαδα σημερα!εχθες αναψαμε φωτα απο τις 18.00!
να βγαλουμε καμια βολτα τις καμηλες να ξεσκουριασουν!Καί ἐδῶ λιακάδα ἔχουμε... ἀλλά μέ ἄμμο... Καί χθές τὸ φῶς τό ἄναψα μετά τὶς 19:30