Διαγραμμένο μέλος 214652
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2021
- Like
- 455
- Πόντοι
- 21
Επίσης η αριανα έχει καιρό να εμφανιστεί !!!Ξέρουμε τι απέγινε η Γιολάντα ? Λέτε να σταματήσε?
Επίσης η αριανα έχει καιρό να εμφανιστεί !!!Ξέρουμε τι απέγινε η Γιολάντα ? Λέτε να σταματήσε?
H τελευταία ενημέρωση του γραφείου είναι οτι ειναι εκτος για καποιο διάστημα. Δεν αναφέρθηκε οτι σταμάτησε.Ξέρουμε τι απέγινε η Γιολάντα ? Λέτε να σταματήσε?
Δουλευε 23 τους μήνα τελευταια . Εχει πει η ίδια αλλά και το γραφείο, οτι χρειάζεται ξεκούραση μετά απο 3 χρόνια για αυτό και κάνει μερικά διαλειμματα καποιες μερεςΕπίσης η αριανα έχει καιρό να εμφανιστεί !!!
Δουλευε 23 τους μήνα τελευταια . Εχει πει η ίδια αλλά και το γραφείο, οτι χρειάζεται ξεκούραση μετά απο 3 χρόνια για αυτό και κάνει μερικά διαλειμματα καποιες μερες
Λογικό!!!Δουλευε 23 τους μήνα τελευταια . Εχει πει η ίδια αλλά και το γραφείο, οτι χρειάζεται ξεκούραση μετά απο 3 χρόνια για αυτό και κάνει μερικά διαλειμματα καποιες μερες
Σε περιμένουμε κούκλαΚαλησπέρα μωράκια μου
Είμαι στις μέρες μου για αυτό δεν είμαι διαθέσιμη προφανώς και δεν ανεβάσω τίποτα
Σε λίγες μέρες ξεκινάω κανονικά
Επιτέλους..Καλησπέρα μωράκια μου
Είμαι στις μέρες μου για αυτό δεν είμαι διαθέσιμη προφανώς και δεν ανεβάσω τίποτα
Αυτο θα πει ασφαλες σεξ
Έλα και θέλω πολύ να σε γνωρίσω!Καλησπέρα μωράκια μου
Ομορφουλα η Γκαμπι
Την έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπωσειςΟμορφουλα η Γκαμπι
Καλημέρα αριανα θα μπορούμε να κλείσουμε όμως ραντεβού γιατί τόσο καιρό προσπαθώ τώρα μου λένε ότι πρέπει να γίνω πελάτης πρώτα εγώ εσένα θέλω μόνο πως θα γίνει αυτό!!Έλα και θέλω πολύ να σε γνωρίσω!
Σε βλέπουμε και μας φτιάχνει η διάθεσήΤι κάνουν τα αγόρια μού σήμερα? Ποιος θα κάνει σεξ ( εκτός από μένα) και που?
Γιατί δε μπορώ να το δω?Τι κάνουν τα αγόρια μού σήμερα? Ποιος θα κάνει σεξ ( εκτός από μένα) και που?
Κάνε μια επανεκκίνηση ΑγάπηΓιατί δε μπορώ να το δω?
δεν παίζει ούτε σε εμένα...κα΄τι έχει γίνει...για ανεβασε το ξανάΚάνε μια επανεκκίνηση Αγάπη