Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 31.348
@Sofia_Magic Καλησπερα
Γεια σου μωρό μου@Sofia_Magic Καλησπερα
Δεν παχαίνει καυλες φέρνει...Εγώ πάντως συγκινήθηκα τώρα για αυτό καλώ την ΣΟΦΙΑ για κάνα παιδι πρόβατο … δεν παχαίνει ομορφαίνει !!
Θα πάω για φαγητό να πανε κάτω τα φαρμάκια...Σε εχουνε κανει έξαλλη κυριακάτικα @Sofia_Magic !
Μάλλον έχει θέμα με τις γυναίκες ο τύπος & ειδικά με σένα.Μην ασχολείσαι,γράψτον στα παπάρια σου.Καλή χρονιά σου εύχομαι γιατί νομίζω δεν είπαμε.Τυπε να σου μιλήσω στην γλώσσα σου... δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις καμία κοπέλα που οπτικά δεν σου κάνει... εγω είμαι όσα κιλά θέλω να είμαι...ουτε με έχεις δει ούτε έχεις ιδέα! Απλά την βρίσκεις να βρίζεις γυναίκες... στο Ντίβα 50 κιλά και με λέγατε ανορεξικια τώρα 56 Και χοντρη.. εμένα μου άρεσει έτσι ... εσυ τι πρόβλημα έχεις με το ζόρι στην πουτσα σου δεν θα κάτσω... μιλά καλύτερα για της γυναίκες...
Τουλάχιστον σε πληρώνει κάποιος τα τα γράφεις αυτά η τζάμπα είσαι μέρα _ νύχτα στο Μαγικ... φόρουμ και κάθε κριτική που μας αφορά??
Δεν εχω κάνει κανέναν μπλοκ...μπλοκ θα κάνω κάποιον πελάτη μετά από ραντεβού επειδή θα χτυπάει η προσβάλει...έρχομαι να σας κάνω να περάσετε όμορφα...
αμαν αμάν, βγήκε ο μπατμαν από μέσα του...ευτυχως δεν με αφορουν και αγγιζο
υν οι αλλες περιπτωσεις.και δεν μπορω να καταλαβω,γιατι γινονται ,αν γινονται?για ελα π.μ.
Γαλακτομπούρεκο με παγωτό αστέρι !!!Και εσένα !!!!!Ασε ασε Chris έφαγα αρνί και μπακλαβά...δεν μπορούσα να αντισταθώ... φιλιά πολλά
ΜΟΥΝΑΡΑ@Sofia_Magic Την λιγουρεύεσαι
She is my girl@Sofia_Magic Την λιγουρεύεσαι
εχεις πμShe is my girl
Θα ζηλεψει η γιολαντα.ΜΟΥΝΑΡΑ
Είμαι γυναίκα και κάνω κομπλιμέντα σε μια άλλη γυναίκα! Δεν είμαι λεσβία και δεν τα εχω με καμία γιατί είμαι φαν πουτσας ! Να ευχηθούμε καλή αρχή στην καινούργια..Θα ζηλεψει η γιολαντα.
πρέπει να έψαχνα κανά μισάωρο μέχει να καταλάβω που είστε κ που έπρεπε να εστιάσωΚαλησπέρα Διαθέσιμες σημερα