petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Μα τέτοια τύχη που να την περίμενα!!!!Λοιπον θα σε συνοδεψουμε στην εκκλησια και,στο γαμπρο τα μελη του μπου
Μα τέτοια τύχη που να την περίμενα!!!!Λοιπον θα σε συνοδεψουμε στην εκκλησια και,στο γαμπρο τα μελη του μπου
Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..Λοιπον θα σε συνοδεψουμε στην εκκλησια και,στο γαμπρο τα μελη του μπου
Ωραια τοτε να αγορασω ρουχα για το γαμο.ή καλυτερα θα μαστε γυμνοι με τιςπουτσες οξω να σε καμαρωνουνε.....Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..
Το καλό είναι ότι στο γάμο θα είναι και τα αλλά κοριτσια του γραφείου,όποτε όλοι θα βολευτουμαι....Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..
Δεν δουλεύεις σήμερα αγάπη μου; θέλω πρόσκληση στον γάμο όχι κάτι άλλο.Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..
Τι ωραία που τα λες Σοφία!!!Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..
Δουλεύω Μωρό μουΔεν δουλεύεις σήμερα αγάπη μου; θέλω πρόσκληση στον γάμο όχι κάτι άλλο.
Ναι αλλά είσαι κλεισμένη.. τουλάχιστον με βάση το γραφείο.. την επόμενη θα σε κλέινω απο νωρίς μωρό μου.. προς το παρόν πόσταρε τίποτα πρόστυχο να πάρω λίγο μάτι αυτό το απίστευτο σώμα που έχεις.. αν θεςΔουλεύω Μωρό μου
Όντως είστε τελείως τρελές @Γιολάντα Magic και @Sofia_Magic γι αυτό σας γουστάρω καλά να περνάτεΕίμαστε τελείως τρελοκομείο δεν εχω καμία αμφιβολία πλέον...
καθηγητρια και να δουλευει Σαββατοκυριακο ειλκρινα δεν καταλαβαινω πως το σκεπτεσαι Γιολαντα !!!!!Καλό 3ημερο σοφακι
Καταλάβαμε όλοι βέβαια ότι δεν θα δουλεύεις πάλι @Sofia_Magic
Τι να το κάνεις Γιολάντα ?Πάλι ξέχασα να βάλω εσώρουχο....
Οχι δεν εχω γενέθλιά! Γιορτάζει η Σοφία ( καλλιτεχνικό μου όνομα) Ευχαριστώ πολύ βέβαια για τα υπέροχα λόγια! Φιλιά πολλάΓενεθλιαζεις υπέροχη @Sofia_Magic ??? Χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι γυναικάρα ατελείωτη.. υγεία και χαρά πάνω απ όλα, νταξει, και καλό σεξακι φυσικά.... να περάσεις υπέροχα το ΣΚ!
Υγ: Δευτέρα δουλεύεις; σε θέλω
Αααααα χαχαχαχαχα έλεος ρε.. δεν γαμιεται, να στα ευχηθώ ως καλλιτέχνης τότε.. φιλιά όμορφηΟχι δεν εχω γενέθλιά! Γιορτάζει η Σοφία ( καλλιτεχνικό μου όνομα) Ευχαριστώ πολύ βέβαια για τα υπέροχα λόγια! Φιλιά πολλά
Ευτυχως...προλαβαΚαλό ΣΚ μωράκια
Τα λέμε από Δευτέρα
Κατάλαβα, θα βάλετε πούλμαν δηλαδή.Μονο αυτή που με έχουν γαμησει...θα είναι σε στενό κύκλο ο γάμος... οικογενειακά..