Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
I can't believe you my baby....Αν δεν με πίστευες δεν θα ήσουν τόσο προσεκτική, θα ήσουν απλά αδιάφορη.
Αυτό αναρωτήθηκα και εγώ...@Γιολάντα Magic διαβασα το ποστ που εκανες για τον Ισπανο και θελω να κανω μια απλη ερωτηση:
Μεχρι την Ισπανια εφτασε η χαρη σας?
Θέλω να δω αν ο επόμενος είναι Ιάπωνας τι θα κάνεις...Αυτό αναρωτήθηκα και εγώ...![]()
Μεχρι κ τσαμικο θα του μαθουν!Θέλω να δω αν ο επόμενος είναι Ιάπωνας τι θα κάνεις...
I will use most my tongueΘέλω να δω αν ο επόμενος είναι Ιάπωνας τι θα κάνεις...
I'm sure dearI will use most my tongue
No worries
We've get it
Με μένα που είμαι Έλλην βάρβαρος θα πάτε ή θα μου ρίξετε άκυρο?I will use most my tongue
No worries
We've get it
I can't believe you my baby....
Βλέπω η μάλλον παρατηρώ τρομερή εξέλιξη στα γραφόμενα.I will use most my tongue
No worries
We've get it
Buenos días señor❤Βλέπω η μάλλον παρατηρώ τρομερή εξέλιξη στα γραφόμενα.
Συγχαρητήρια
Καλημέρα σας Γιολαντα!
Περιμένω.....Μη φοβάσαι αυτό που νιώθεις, κράτησε το. Θα επιβεβαιωθεί με έργα και όχι με λόγια, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Κατι σαν το παραδοσιακό σουβλάκιBuenos días señor❤
Gracias
Έχει πάρει ο κωλος μου αέρα γιατί τον τρώω από τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν Greek esquorts![]()
Ναι πάντα νόστιμο και πάντα χορταίνει...Κατι σαν το παραδοσιακό σουβλάκι
Μέχρι τώρα θέλανε να δοκιμάσουν greek mousaka. Τώρα θέλουν Giolanta's assBuenos días señor❤
Gracias
Έχει πάρει ο κωλος μου αέρα γιατί τον τρώω από τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν Greek esquorts![]()
της κανω τον δυσκολο αυτο τον καιρο@chris drs η Σαντρα μού είπε να σού πω αυτό...
Ο Spanish man ήθελε giolanta's blowjobΜέχρι τώρα θέλανε να δοκιμάσουν greek mousaka. Τώρα θέλουν Giolanta's ass
@chris drs η Σαντρα μού είπε να σού πω αυτό...
Μέχρι να ακούσεις το ΣΚΑΣΕ...της κανω τον δυσκολο αυτο τον καιρο