jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Εισαι και σεξιστης πέρα από όλα τα άλλα....
Θα με ματιασεις αγάπη μου και έχω ραντεβού απόψε...
Εισαι και σεξιστης πέρα από όλα τα άλλα....
Βρε ανίδεε cowboy του Βορά....όταν συντηρείς και αναπαράγεις στερεότυπα κατα των γυναικών είναι μορφή σεξισμου αλλά βαριέμαι να σου αναλυσω περισσότερο....Θα με ματιασεις αγάπη μου και έχω ραντεβού απόψε...
Ανέλυσε λίγο .χαχα..έχεις κάτι με τους cowboy?Βρε ανίδεε cowboy του Βορά....όταν συντηρείς και αναπαράγεις στερεότυπα κατα των γυναικών είναι μορφή σεξισμου αλλά βαριέμαι να σου αναλυσω περισσότερο....
Αγαπη μου όσον αφορά το 2ο σκέλος θέλω να σου πω ότι όταν κάνεις σςξ υπάρχει απόλυτη ελευθερία δίχως όρια., ο χρόνος παγώνει και οι αισθήσεις διογκώνονται.....επομένως, όταν κάνω ΣΕξ σπίτι μου 4 η ώρα το πρωί πως να σκεφτώ ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας.?@Γιολάντα Magic 1) εαν εχεις θαυμαστη που σε παρακολουθει και εχεις παρει τα μετρα οπως λες τοτε μπραβο σου, εχεις πραξει σωστα
2) Επειδη μεταξυ σοβαρου και αστειου οπως σου εχω γραψει (το θελει η πουτανα να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει) απλα οταν κανεις σεξ φροντισε να χαμηλωσεις τα ντεσιμπελ εφοσον και αν ακουγεσε
Είναι ίδιον του χαρακτήρα και του ζωδίου μου να πιανω πράγματα στον αέρα για άτομα που δεν μου είναι αδιάφορα... Ρώτα και τη ΣοφίαΑχ πόσο με ξέρεις χωρίς να με ξέρεις ❤
Ναι βρε το ξερω οτι ο καθενας μπορει (προφανεστατα) να κανει οτι θελει σπιτι του.. Πλακα σου εκανα οσον αφορα το 2ο.. δεν χρειαζοταν να το αναλυσεις ουτε να απολογηθειςΑγαπη μου όσον αφορά το 2ο σκέλος θέλω να σου πω ότι όταν κάνεις σςξ υπάρχει απόλυτη ελευθερία δίχως όρια., ο χρόνος παγώνει και οι αισθήσεις διογκώνονται.....επομένως, όταν κάνω ΣΕξ σπίτι μου 4 η ώρα το πρωί πως να σκεφτώ ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας.?
Αγαπη μου όσον αφορά το 2ο σκέλος θέλω να σου πω ότι όταν κάνεις σςξ υπάρχει απόλυτη ελευθερία δίχως όρια., ο χρόνος παγώνει και οι αισθήσεις διογκώνονται.....επομένως, όταν κάνω ΣΕξ σπίτι μου 4 η ώρα το πρωί πως να σκεφτώ ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας.?
Μόλις την ρώτησα...ταιριάζουμε ζωδιακα πάντως ❤Είναι ίδιον του χαρακτήρα και του ζωδίου μου να πιανω πράγματα στον αέρα για άτομα που δεν μου είναι αδιάφορα... Ρώτα και τη Σοφία
Εμμμ οχιιιιιΜόλις την ρώτησα...ταιριάζουμε ζωδιακα πάντως ❤
Γλυκο μου....θα περιμένω με χαρά να έρθεις ❤Λιγο ησυχα παιδια με τη @Γιολάντα Magic ..ειστε τυχεροι εκει στην αθηνα που την εχετε..προσωπικα αν ημουν στην αθηνα θα ετρωγα ολα τα λεφτα στο να της ξεκωλιαζω
Τι έχεις μάτια μου??? Μιλάμε με τα αγόρια μας εδώ...Ωραία πάμε. Δέκα σελίδες σάλια και 1, ολογράφως ΜΙΑ φώτο με κώλο!
Συνεχίστε, πάω να φτιάξω ποπ-κόρν.
Δεν είναι στημένος βέβαια αλλά δεν μπορώ να σου χαλάσω και χατήρι ❤Ωραία πάμε. Δέκα σελίδες σάλια και 1, ολογράφως ΜΙΑ φώτο με κώλο!
Συνεχίστε, πάω να φτιάξω ποπ-κόρν.
Τι έχεις μάτια μου??? Μιλάμε με τα αγόρια μας εδώ...
Απλα Θα σε (ξανα)γαμ..... μολις σε ξαναδωΔεν είναι στημένος βέβαια αλλά δεν μπορώ να σου χαλάσω και χατήρι ❤
Τι έχεις μάτια μου??? Μιλάμε με τα αγόρια μας εδώ...
Δεν είναι στημένος βέβαια αλλά δεν μπορώ να σου χαλάσω και χατήρι ❤
Έχεις παράπονο από μένα?? Δεν σε είχα Πασάς προχθές? ΛεγεεεεεΜε συγχωρείτε που παρενέβην, δεν ήξερα ότι συνοδεύεστε…
Εσύ με πιάνεις…κ έτσι η κωλάρα δεν κρύβεται, τούρλα είναι…
@Sofia_Magic είδες μωρό, η @Γιολάντα Magic με ένιωσε κατευθείαν. Που να με συναντήσει κιόλας…
Έχεις παράπονο από μένα?? Δεν σε είχα Πασάς προχθές? Λεγεεεεε