Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Αχ αγάπη μου ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν μπαίνουν τα κιλά με τίποτα ! Μια ζωή ήμουν αδύνατη και φουλ γυμνασμένη όποτε το σώμα μου θυμάται, ότι κι αν κάνω όσο κι αν φάω δεν μπαίνουν !! Έχω στόχο όμως να βάλω λίγο μπουτακι παραπάνω ίσα ίσα .. να ξέρεις πάντως όσο κι αν η αγορά θέλει να φύγει από τις αδύνατες, τα μοντέλα παραμένουν μοντέλα .. πάντα θα είναι στην μόδα Και πίστεψε με το πουλί σου φαίνεται πιο ωραία όταν μπαίνει σε αδύνατη γιατί τα βλέπεις όλα ωστόσο κι εγώ προτιμώ τις νταρντανες, γούστα είναι αυτάΕισαι σουπερ κοριτσι και σουπερ κουκλα. Πολυτελεια για το χωρο.
Αλλα πάρε λιγα κιλάκια please. Εδω λεει η αγορα να ξεφυγει απο το skinny model και εσυ ολο και αδυνατιζεις.
Είσαι απτις περιπτωσεις που λιγο φαι παραπανω και λιγα κιλα θα σου πηγαιναν τερμα ειδικα το κωλαρακι σου που θα αφρατεψει λιγο.
Αν παιζει κανενα θεμα λεω σορυ απο τώρα, αν οχι φαεεεε για να σε τρωμε και εμεις με μεγαλυτερη ορεξη.
xaxa se kathe periptwsi love you model opws kai na eisai apla lew ti gnwmi moy kai peta ti an den tin thes