Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Εγω πάντως έχω λίγο μυωπία και αστιγματισμό στο δεξί αν σας καυλωνειΜε χαρτί από οφθαλμίατρο; Γιατί μπορεί να βάλει μόνο για τη φάση αν θες.
Εγω πάντως έχω λίγο μυωπία και αστιγματισμό στο δεξί αν σας καυλωνειΜε χαρτί από οφθαλμίατρο; Γιατί μπορεί να βάλει μόνο για τη φάση αν θες.
Μόνο το πανελλήνιο Γιολάντα ?? Με τέτοια πολυήμερη απουσία εγώ λέω όλα τα Βαλκάνια και η Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟΜην μου αγχώνεσαι όλες εδώ είμαστε.
Οι πυλώνες του γραφείου δεν φεύγουν
Προσωπικά βρίσκομαι σε άδεια όταν επιστρέψω θα το καταλάβει και θα το ακούσει όλο το πανελλήνιο
Πρώτο θέμα στο σκαι θα γίνω Όχι αστείαΜόνο το πανελλήνιο Γιολάντα ?? Με τέτοια πολυήμερη απουσία εγώ λέω όλα τα Βαλκάνια και η Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ
Μόνο το πανελλήνιο Γιολάντα ?? Με τέτοια πολυήμερη απουσία εγώ λέω όλα τα Βαλκάνια και η Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟΜην μου αγχώνεσαι όλες εδώ είμαστε.
Οι πυλώνες του γραφείου δεν φεύγουν
Προσωπικά βρίσκομαι σε άδεια όταν επιστρέψω θα το καταλάβει και θα το ακούσει όλο το πανελλήνιο
Μυωπία και αστιγματισμός όχι , αλλά τα γυαλάκια σίγουρα ΝΑΙ !! Η " δασκάλα με τα ωραία μάτια " !!Εγω πάντως έχω λίγο μυωπία και αστιγματισμό στο δεξί αν σας καυλωνει
Μην το λες για αστείο !! Πανελλήνια σύνδεση όλων των καναλιών !!Πρώτο θέμα στο σκαι θα γίνω Όχι αστεία
Βαρέθηκαν να διαβάζουν εξυπνάδες μερικών! Αν στο τοίχο γράφουν χαζομάρες ...σκέψου σε μηνύματα τι διαβάζουν! Για μας είναι διασκέδαση για τα κορίτσια είναι η δουλειά τους,ξεραιλα επεσε στο νημα....
σοφια καθηγητρια απουσα
γιολαντα απουσα
αριαναλ απουσα
βανεσα απουσα
τοση δουλεια επεσε που δεν προλαμβανουν να ανασανουν η κατι αλλο συμβαινει αραγε ???
Σήμερα θες σκίσιμο επί του καναΠεος!Αγόρια μ καλό μήνα Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Κάθε μέρα μέρα θέλω σκίσιμο Όχι μόνο του καναπεος..Σήμερα θες σκίσιμο επί του καναΠεος!
Άγριο και δυνατό σκίσιμο σε όλο το σπίτι!!!Κάθε μέρα μέρα θέλω σκίσιμο Όχι μόνο του καναπεος..
Αυτές είναι δηλώσεις....Κάθε μέρα μέρα θέλω σκίσιμο Όχι μόνο του καναπεος..
Μμμμ… αυτό είναι πολλά υποσχόμενο ομορφουλικο κορίτσι !!Αγόρια μ καλό μήνα Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Επίτηδες το κάνω...για να δώ σε ποιόν θα λείπω.....δε βλεπω να μιλαει η @Sofia_Magic κι ανησυχω...
Να.... αυτα θέλω ❤❤❤❤❤Σε ολους λειπεις σοφια.
ΓυναικαρααααααΝα.... αυτα θέλω ❤❤❤❤❤
αμα μπεις στην καρτελα της θα δεις οτι εχει αλλο ενα λινκ.Σε ποιο άλλο λινκ αναφέρεσαι αδερφέ;;;
Ήταν και αλλού το κορίτσι;;;
Καλημερα κ απο εμαςΚαλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !