Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Επίτηδες το κάνω...για να δώ σε ποιόν θα λείπω.....δε βλεπω να μιλαει η @Sofia_Magic κι ανησυχω...
Επίτηδες το κάνω...για να δώ σε ποιόν θα λείπω.....δε βλεπω να μιλαει η @Sofia_Magic κι ανησυχω...
Να.... αυτα θέλω ❤❤❤❤❤Σε ολους λειπεις σοφια.
ΓυναικαρααααααΝα.... αυτα θέλω ❤❤❤❤❤
αμα μπεις στην καρτελα της θα δεις οτι εχει αλλο ενα λινκ.Σε ποιο άλλο λινκ αναφέρεσαι αδερφέ;;;
Ήταν και αλλού το κορίτσι;;;
Καλημερα κ απο εμαςΚαλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
ενα φιλακι εκει που λεει αμαρτωλη θελω να δωσω. καλες δουλειες λοιπον και σε περιμενουμεΚαλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Το κρύο θέλει βότκα και Σάντρα για να περάσει!!!! Καλημερες!!Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Σε όλους λείπεις, απλώς να ξεκινούσες και τα ραντεβού πιο νωρίς, θα ήταν ευχής έργο!!!Επίτηδες το κάνω...για να δώ σε ποιόν θα λείπω.....
Υπέροχη θέα!!!Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Κορμάρα!!!σε περιμένουμεΚαλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Πότε επιστρέφεις...;Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Μην μου αγχώνεσαι όλες εδώ είμαστε.
Οι πυλώνες του γραφείου δεν φεύγουν
Προσωπικά βρίσκομαι σε άδεια όταν επιστρέψω θα το καταλάβει και θα το ακούσει όλο το πανελλήνιο
Κάτι τέτοια να μη διάβαζα...Μόνο το πανελλήνιο Γιολάντα ?? Με τέτοια πολυήμερη απουσία εγώ λέω όλα τα Βαλκάνια και η Νοτιοανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ
Τα " παιδια παιζει " όπως έγραφε το βιβλίο της γλώσσας στις αρχές του Δημοτικού πριν πολλά πολλά χρόνια !!Κάτι τέτοια να μη διάβαζα...
Εισαι σουπερ κοριτσι και σουπερ κουκλα. Πολυτελεια για το χωρο.Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !
Δοκίμασα Ειρήνη. Καθώς δε μαρεσει να γράφω πολλά , είναι μια πολύ ωραία κοπέλα λεπτή , με ωραίο κωλαρακι ! Προσωπικά , τη κοπέλα τη θεωρώ επαγγελματία σε αυτό που κάνει έως too επαγγελματία χωρίς αρνητική ούτε θετική χροιά . Απίστευτα ωραίο στοματικό και στο σεξ πολύ δυνατή . Το μόνο < αρνητικό > είναι ότι μουπε ότι δε το έχει πολύ με φιλιά ενώ το site δε το γράφει . Αλλά από την άλλη μπορεί Απλώς να ΕΤΥΧΕ σε μένα πράγμα πιθανό . Ελπίζω έστω κ λίγο να βοήθησα κ να μη μπέρδεψαΚαμία κριτική για Έλενα ή ειρήνη δεν έχει παίξει ακόμα? έχει κανείς ιδέα? θέλω να πάρω αλλά δεν είμαι και για να πετάω λεφτά! αν έχει πάρει κάποιος ας γράψει μια κουβέντα ρε παιδιά!!!
ρίξε κάτι στην πλατούλα... θα πουντιάσεις...Καλημέρα από την Πολωνία Έχει πολύ κρύο και ήδη μου λείπει η Ελλάδα αλλά τι να κάνεις .. η δουλειά είναι δουλειά ! τα λέμε σε λίγες ημέρες Μουυυυτς και να φέρεστε καλά στα κορίτσια μου !