lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
το απόλυτο σουφρίδι!!Καλησπέρα σήμερα είμαι διαθέσιμη από τις 6:30
το απόλυτο σουφρίδι!!Καλησπέρα σήμερα είμαι διαθέσιμη από τις 6:30
Άστα τα βυζια...πιάσε κολο...τα βυζια τα πιάνω εγώ...Helloooooooo❤❤❤❤
Τι απίθανο καυλάκι...Καλησπέρα μωρακια Ξεκίνησα εγωω.. Ποιος θα μου κανεί παρέα;;;
πουτανακι,θελεις πουτσα ε?αντε ρε συναγωνιστες σκληροι χυστες που ειστε αθηνα,γαμιστετην χωρις αυριο.δεν βλεπεται τι γινεται στον πολεμο?εδω και οι πουστιδες οι τουρκοι θελουν νησια και μισο αιγαιο.θα παρουν τα αρχιδια μου,που μαζεψανε κιολας απο το κρυο,αλλα με τον κλαμπανο τον μητσοτακη,ολα μπορει να συμβουν.Καλησπέρα μωρακια Ξεκίνησα εγωω.. Ποιος θα μου κανεί παρέα;;;
Το περίμενα...χαχαχαΤα έτσι είναι Αγαπημένα μού... μα και άν δεν είναι έτσι... θα τα κάνω εγώ ????
Πωωωω,!!! Τι κοριτσαρος είσαι εσύ μωρό μου!!!Helloooooooo❤❤❤❤
Αισθησιακές φωτογραφίες ??????
Τι καυλες είστε εσείς! Παρτουζα με δυνατό ξεπατωμα που χρειάζεστε!!DUO Αμυγδαλιά - ΒανέσσαDUO Αμυγδαλιά - Βανέσσα
Τι γλύψιμο που θέλει αυτό το μουνακι σου!!!Χελλοοοο ? Διαθέσιμη σήμερα ?
Πιείτε τα καριόλες!!@Sofia_Magic αχχχχ μαζί τα πίνουμε μαζί χυνουμε μαζί ξεκωλιαζομαστε
Είμαι πιο ερωτική διάθεση σήμερα ?❤
DUO πότε θα κάνετε μαζί;Σε θέλω δίπλα μου για φωτο ❤❤
Γιολαντα μου, είσαι για πολύ σκίσιμοΓειά σας καυλιαρικα μωρά.....
Ανοιχτά πρέπει να τον κρατάςΑπό τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Τουλάχιστον στη Δύση μπορείς να λες μουνοπανα χωρίς άγχος... Αντε τώρα να το κάνεις αυτό στη Μόσχα, στο Αφγανιστάν, στο Πεκίνο.... Πας αδιάβαστος.... Το ΝΆΤΟ μπροστά σε αυτούς είναι γατάκια....Αν μιλάς για την κλασσική μουσική, πεθαίνω για Τσαϊκόφσκι αλλά όπως πάνε τα πράματα, με τα μουνόπανα του ΝΑΤΟ και της δύσεως συνολικά, θα τον ακούω όπως άκουγαν οι πατεράδες μας τον Θεοδωράκη
Τι είναι αυτά που λες; Γνωρίζεις καθόλου από Ρωσία;Τουλάχιστον στη Δύση μπορείς να λες μουνοπανα χωρίς άγχος... Αντε τώρα να το κάνεις αυτό στη Μόσχα, στο Αφγανιστάν, στο Πεκίνο.... Πας αδιάβαστος.... Το ΝΆΤΟ μπροστά σε αυτούς είναι γατάκια....