papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
ειμαι της ποιοτητας εγω ?Ωραία... Αφού είσαι βάλε ένα ωραίο τραγούδι για μένα..
Αλλά όχι βασ βασ βασ ο Παρασκευάσ! Σε έχω ικανό..
ειμαι της ποιοτητας εγω ?Ωραία... Αφού είσαι βάλε ένα ωραίο τραγούδι για μένα..
Αλλά όχι βασ βασ βασ ο Παρασκευάσ! Σε έχω ικανό..
Και όμως το άκουσα μέχρι τέλος..ειμαι της ποιοτητας εγω ?
αυτο ελειπεΚαι όμως το άκουσα μέχρι τέλος..
??????????????????????????
Σε φιλώ ?? ! Ας είμαι εγώ γλυκιά που είμαι γυναίκα...αυτο ελειπε
γιατι εγω δεν ειμαι γλυκος δηλαδη?Σε φιλώ ?? ! Ας είμαι εγώ γλυκιά που είμαι γυναίκα...
Όχι φυσικά..γιατι εγω δεν ειμαι γλυκος δηλαδη?
Ας γκρινιάζω λίγο με την ευκαιρία...γιατι εγω δεν ειμαι γλυκος δηλαδη?
αχ και να'ξερες, μονο αυτο εχω να πω.Όχι φυσικά..
Δεν μου ξεκινάς ποτέ γλυκά μια συζήτηση...Αλλά θα σκέφτομαι θετικά, ότι αύριο θα ξυπνήσω και θα δώ ωραία μήνυμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας γκρινιάζω λίγο με την ευκαιρία...
Σοφία αν δεν σε θέλει αυτός σε θέλω εγώ! Άντε να πάρω το αίμα μου πίσωΌχι φυσικά..
Δεν μου ξεκινάς ποτέ γλυκά μια συζήτηση...Αλλά θα σκέφτομαι θετικά, ότι αύριο θα ξυπνήσω και θα δώ ωραία μήνυμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας γκρινιάζω λίγο με την ευκαιρία...
Μόνο όταν μου αρέσει και περνάω καλά..... και πιστεψε με περασα τέλεια!!!Και εσύ πολύ αντοχή βρε παιδί μου ??
Γυρνά πίσω..Είσαι το λουλούδι του γραφείου ??????Σοφία αν δεν σε θέλει αυτός σε θέλω εγώ! Άντε να πάρω το αίμα μου πίσω
Και εμείς μωράκι ❤Μόνο όταν μου αρέσει και περνάω καλά..... και πιστεψε με περασα τέλεια!!!
Για σένα και μόνο ίσως να το σκεφτώ … ???Γυρνά πίσω..Είσαι το λουλούδι του γραφείου ??????
Άντε με το καινούργιο χρόνο????Για σένα και μόνο ίσως να το σκεφτώ … ???
Μεγάλο δέλεαρ η υποψία ενός όμορφου προσώπου της πιτσιρίκας...Καλησπέρα μωρακιαα
Συγχαρητήρια από μένα, όχι φυσικά για την διοργάνωση ενός πρωτοχρονιάτικου Challenge αλλά για το ότι τα χρήματα θα πάνε όλα στο κορίτσι.Ακολουθειί NEW YEAR'S EVE CHALLENGE!! @magicgirls.tv
Όποιος επιλέξει να περάσει μαζί με κάποια από τα κορίτσια του magicgirls την αλλαγή του χρόνου από τις 23:00 έως τις 2:00 να καλέσει το τηλεφωνικό μας κέντρο,η κοπέλα θα έρθει με σαμπάνια και βασιλόπιτα,για μια αξέχαστη βράδια
Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει πλειστηριασμός της τιμούλας για το 3ωρο τα λεφτά θα πάνε μόνο στην κοπέλα
Θα κάνεις καμμία "κολπετούρα" με την σαμπάνια;Βασιλόπιτα και σαμπάνια; Μάγε μη λες τέτοια .. στο Τσακ είμαι ??
Μην μου γαμιεστε έτσι κορίτσια μου…Για σένα και μόνο ίσως να το σκεφτώ … ???