HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 173
- Like
- 27.416
- Πόντοι
- 32.548
Και εγώ !Είμαι διαθέσιμη ??
Και εγώ !Είμαι διαθέσιμη ??
Για σκληρό ξεκώλιασμα με Asphyx στο background λεμε
Πολύ τουμπανον...
To last one on earth???Για σκληρό ξεκώλιασμα με Asphyx στο background λεμε
Ασανσέρ γιατί τα κορίτσια θέλουν καθρέφτες! Πρέπει να της βοηθήσουμε με φωτογραφίες, να κάνουμε τον φωτογράφο, όσο για τριαντάφυλλα ? το νου σου η Σαντρα σε γυρεύει ?????Αχ αυτά τα ασανσέρ τι βλέπουν τα ματάκια τους ...
Φίλε @Dragon18 της έστειλα μόνο 3 τριαντάφυλλα για να μην νομίζεις ότι έχω πονηρό σκοπό ...
Λαμογιές σε φίλους δεν κάνω ...
Ασανσέρ γιατί τα κορίτσια θέλουν καθρέφτες! Πρέπει να της βοηθήσουμε με φωτογραφίες, να κάνουμε τον φωτογράφο, όσο για τριαντάφυλλα ? το νου σου η Σαντρα σε γυρεύει ?????
Γενικά αυτό είναι το ντύσιμο της Σοφία, και το μαύρο χρώμα που σε ξανθιά είναι ότι πιο σέξυ! ??? δεν τα ελέγχεις τα δάχτυλα τελευταία...Εμένα να σου πω την αλήθεια με τρελαίνουν οι φωτογραφίες της Σοφίας.
Εκπέμπουν μια θελκτική και ταυτόχρονα κομψή θηλυκότητα που σε προκαλούν για άμεσο ραντεβού με τη Σοφία.
*** Σαντρούλα μην ακούς ... μαλακίες γράφουν τα δάχτυλά μου ... τελευταία δεν τα ελέγχω και πολύ ...
Ε ναι για να πιάσεις και σωστο cardioTo last one on earth???
εύχομαι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε αυτό το όμορφο κωλαράκι να μην είναι μόνο για τάπες??καλημέρα τα λέμε από Δευτέρα ωστόσο σας έχω δωράκι για να με σκέφτεστε ???
περιμένω να γυρίσεις να βρεθούμε?εύχομαι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε αυτό το όμορφο κωλαράκι να μην είναι μόνο για τάπες??
Θα ξεκινήσετε να το δίνετε δεσποινης Μόνικα?καλημέρα τα λέμε από Δευτέρα ωστόσο σας έχω δωράκι για να με σκέφτεστε ???
Εντυπωσιακό θέαμα!καλημέρα τα λέμε από Δευτέρα ωστόσο σας έχω δωράκι για να με σκέφτεστε ???