magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.348
Συμβαίνουν αυτά καμιά φορά!Καλησπέρα μωρό μου.
Αυτό δεν είναι το ασανσέρ μου ...
Νόμιζα ότι είχε και άλλες1 εχει ρε παιχτη.
περιμενουμε πως και πως τις υπολοιπες, γιατι φαινεται πολυ φακαμπλ η γκομενα.
παντα με 1 φωτο ανεβαινουν οι καινουργιεςΝόμιζα ότι είχε και άλλες
Βασικά που είναι το υπόλοιπο άλμπουμ..;
Ναι αυτό βλέπω..θέλουν χρόνο προσαρμογής...παντα με 1 φωτο ανεβαινουν οι καινουργιες
σε λιγες μερες περισσοτερες φωτο
και αυτο ισχυει ναι, αν και λογικα εχουν τραβηχτει οι φωτο ηδηΝαι αυτό βλέπω..θέλουν χρόνο προσαρμογής...
Ανυπομονώ...και αυτο ισχυει ναι, αν και λογικα εχουν τραβηχτει οι φωτο ηδη
Καλησπέρα ? είμαι διαθέσιμη ?
Όσες φορές προσπάθησα με το γραφείο δεν κατάφερα να κλείσω ραντεβού.οσο όμως διαβάζω σήμερα και βλέπω υλικό αλλά και τις απαντήσεις σου νομίζω η Σάντα είναι πολύ ωραία περίπτωση. Αν και δεν είμαι φαν του ξανθου αδυνάτου θα πρέπει να δοκιμασωΚαλησπέρα ? είμαι διαθέσιμη ?
Ορεξάτος για εξισώσεις βραδιάτικα?Με βάζεις σε σκέψεις ...
Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερες να με κλείσεις μέχρι τώρα. Ομολογουμένως , τα ωράρια μου τώρα τελευταία δεν είναι σταθερά όπως παλιά. Προσπαθώ να λύσω κάποιες εκκρεμότητες, ωστόσο αν παρακολουθείς εδώ το νήμα, να είσαι σίγουρος θα γνωρίζεις από νωρίς ποτε δουλεύω, γιατί το γράφω πάντα ! Μπορείς όμως και να μου στείλεις μήνυμα για να μου πεις ποτε σε βολεύει, έτσι ώστε να κανονίσω να είμαι διαθέσιμη όταν θα μπορείς.Όσες φορές προσπάθησα με το γραφείο δεν κατάφερα να κλείσω ραντεβού.οσο όμως διαβάζω σήμερα και βλέπω υλικό αλλά και τις απαντήσεις σου νομίζω η Σάντα είναι πολύ ωραία περίπτωση. Αν και δεν είμαι φαν του ξανθου αδυνάτου θα πρέπει να δοκιμασω
https://*****.tv/
Ωραίος!επειδη δεν θυμαμαι σε ποιον ειπα οτι θα βαλω το λινκ
τεσταριστηκε και ειναι καλουλα
καλως ηρθε στο "στιβο"
αυτα...
Καλησπέρα Σάντρα!Καλησπέρα ? είμαι διαθέσιμη ?
αυριο , κωλο ας τον βγαλει απο το μενου, μου το ειπε και η ιδιαΩραίος!
Αναμένουμε κριτική με λεπτομέρειες!