magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.354
Καλησπέρα ? κάνω τις τελευταίες ασκήσεις που μας έβαλε ο καθηγητής για τη σχολή, και περιμένω να δω με ποιον θα λύσω τις δύσκολες εξισώσεις.. ? σήμερα από τις 9 και μετά ?
(μην ξεχνάτε ότι μπορώ να ντυθώ οοοοπως θέλετε , απλά και μόνο να το ζητήσετε όταν θα κλείσετε το ραντεβού)
Annapurna δεν πάμε μαζί να την βρούμε να της λύσουμε καμιά άσκηση γιατί δεν την κόβω να περνάει μάθημα?
Ο καθηγητής σου έχει μεγάλο πουλί;Καλησπέρα ? κάνω τις τελευταίες ασκήσεις που μας έβαλε ο καθηγητής για τη σχολή, και περιμένω να δω με ποιον θα λύσω τις δύσκολες εξισώσεις.. ? σήμερα από τις 9 και μετά ?
(μην ξεχνάτε ότι μπορώ να ντυθώ οοοοπως θέλετε , απλά και μόνο να το ζητήσετε όταν θα κλείσετε το ραντεβού)
Annapurna δεν πάμε μαζί να την βρούμε να της λύσουμε καμιά άσκηση γιατί δεν την κόβω να περνάει μάθημα?
Α ωραίες φωτογραφίες βλέπω
Γιατί, ενδιαφέρεσαι ;Ο καθηγητής σου έχει μεγάλο πουλί;
Τα "πτυχία" του Χάρβαρντ και το ΜΙΤ τα έχεις ήδη εσύ...Καλησπέρα ? κάνω τις τελευταίες ασκήσεις που μας έβαλε ο καθηγητής για τη σχολή, και περιμένω να δω με ποιον θα λύσω τις δύσκολες εξισώσεις.. ? σήμερα από τις 9 και μετά ?
1 εχει ρε παιχτη.Α ωραίες φωτογραφίες βλέπω
Γιατί, ενδιαφέρεσαι
Για σένα ίσως;Γιατί, ενδιαφέρεσαι ;
Κι εγω καθηγητής είμαι και με καρφώνουν κάτι φοιτήτριες χαμηλά και γελάνε όταν κάνω μάθημα, γιατί άραγες;Ενδιαφέρεσαι για μένα αλλά ρωτάς για το πουλί του καθηγητή μου;
3 χρόνια στο κουρμπέτι πρώτη φορά το ακούω αυτό το βίτσιο.. αλλά οκ, θα τον ρωτήσω και θα σου πω ?
Κανενα καινούργιο να βγάλεις Αριάνα.
Έχουμε μείνει όντως με τα καλοκαιρινά.Μια ανανέωση τη χρειαζόμαστεΚανενα καινούργιο να βγάλεις Αριάνα.
Το παραδεχομαι. Καταφερες να ξυπνησεις τις προστυχες φαντασιωσεις μου.Καληνύχτα ?
Καληνύχτα ?