Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.839
- Πόντοι
- 10.411
Όχι ρε συ,αλοίμονο...για αυτό έγραψα αυτό που έγραψα.Αλλά ήταν κωμικόΓια την Σοφια πηγαινε
Το πιστεψες πραγματικα οτι πηγαινε για σενα?
Όχι ρε συ,αλοίμονο...για αυτό έγραψα αυτό που έγραψα.Αλλά ήταν κωμικόΓια την Σοφια πηγαινε
Το πιστεψες πραγματικα οτι πηγαινε για σενα?
Ναι ρε πλακα κανω.. Παντως καλα εκανες και εγραψες αυτο το σχολιο.. Και εγω αν το ειχα πρωτοδει αυτο το σχολιο σε καποιο ποστ που μου ειχαν κανει θα μου φαινοταν καπως στην αρχηΌχι ρε συ,αλοίμονο...για αυτό έγραψα αυτό που έγραψα.Αλλά ήταν κωμικό
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (49 μέλη και 151 επισκέπτες)
Σε αυτούς τους 151 επισκέπτες...ελάτε παιδιά σαν το σπίτι σαςMagic κοσμοσυρροή
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (49 μέλη και 151 επισκέπτες)
Όλοι οι καλοί χωράνεΣε αυτούς τους 151 επισκέπτες...ελάτε παιδιά σαν το σπίτι σας
Όπα θα το πω αλλιώς....ελάτε παιδιά σας θέλει η Γιολάντα.....της αρέσουν αυτά τα πάρτυ.....Όλοι οι καλοί χωράνε
Έτσι λέω και στις παρτουζες αχαχαχ
Οπα τι παρτι? Με ουζα?Όπα θα το πω αλλιώς....ελάτε παιδιά σας θέλει η Γιολάντα.....της αρέσουν αυτά τα πάρτυ.....
Ναι ακριβώςςςςςΟπα τι παρτι? Με ουζα?
Καυλα επί δυο ...Όπα θα το πω αλλιώς....ελάτε παιδιά σας θέλει η Γιολάντα.....της αρέσουν αυτά τα πάρτυ.....
Μαλιστα !!!Ναι ακριβώςςςςς
Μανάρι μου εσύ!!!Καληνύχτα μωράκια... Μόνο τα ευγενικά....❤
Ο καθένας λέει ότι θέλει αλλά με σεβασμό στους άλλους.Λογω της ημερα απλα θα εβαζα το πες οτι θες που ταιριαζει κιολας , οτι ο καθενας λεει οτι θελει
Σταμάτησε;;;;;;Ξέρουμε αν η Βανέσσα θα επιστρέψει η που μπορώ να την βρω?
Αν εννοείτε εμένα από αύριο διαθεσιμη δυστυχώς χωρίς φωτό θα σας καυλωσω το βράδυ φιλάκια απ το πανέμορφο λουτρακιΣταμάτησε;;;;;;