magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.314
Καλησπέρα σας..μιλήστε με το τηλεφωνικό κέντρο να σας ενημερώσουνΚαλησπέρα σας
Ποιές κοπέλες δουλεύουν σήμερα;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας..μιλήστε με το τηλεφωνικό κέντρο να σας ενημερώσουνΚαλησπέρα σας
Ποιές κοπέλες δουλεύουν σήμερα;
Ευχαριστώ
Φίλε δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.Αβγαλτος εδώ με το αθλημα, οπότε να με συγχωρατε. Το agency μπορεί να κανονίσει ξενοδοχείο για το outcall; Επίσης συμπεριλαβάνεται στην τιμή; Ευχαριστω προκαταβολικως
Πολυ σωστα τα λες.. Αφου λογικα θα τον πληρωσει οντως θα πρεπει να υπαρχει συνενοηση ωστε να μην τον πιασει κοτσο στα λεφτα που επιβαλεται να τον πληρωσει.. Ειναι κριμα και αμαρτια να πιαστει κοροιδο και να τον πληρωσει λιγοτερο αποτι σξιζει μονο και μονο επειδη μπορει η αλλη να εκμεταλευτει τα αθωοτητα του..λογικα πρεπει να ερχεται η κοπελα απο το σπιτι σου, να σε παιρνει και να πηγαινετε μαζι στο χοτελακι της αρεσκειας της.
ισως σε πληρωσει κιολας επειδη της κανεις χαρη, αλλα καλο ειναι να συνενοηθεις με την τηλεφωνικη ρεσεψιον για να εισαι σιγουρος, ωστε να μη σε κοροϊδεψουν στο νταλαβερι.
Ανανεωμένη επέστρεψεςΜωράκια καλησπέρα καλη εβδομάδα
Ξεκίνησα σήμερα με μεγάλη χαρά μου λείψατε
Ε ναιΑνανεωμένη επέστρεψες
Ρε τι πουτσα που θα πέσει!!! Θα είσαι και στενή!!!!Μωράκια καλησπέρα καλη εβδομάδα
Ευχαριστώ φιλε! Χαζη σκεψη οντως να ειναι στην τιμη αυτο.Φίλε δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.
Και φυσικά εσυ το κανονιζεις και τους το λες για να ερθει η κοπέλα
Από την καβλα μου το "μου λείψατε" το διάβασα "με γλυψατε" ..Μωράκια καλησπέρα καλη εβδομάδα
Καλησπέρα μωρακι... Εμάς να δείς πόσο μας έλειψες.... Που είσαι @Sofia_Magic ?Μωράκια καλησπέρα καλη εβδομάδα
Λουκουμάκι...Καλησπέρα αγοριααΣήμερα είμαι διαθεσιμη
Τι πουτσομεζεδακι είσαι εσύ μωρό μουΚαλησπέρα αγοριααΣήμερα είμαι διαθεσιμη
Δεν μπαίνει;;;Μουνι κωλο
Η παρθενιά έσπασε
επιτέλους!Μουνι κωλο
Η παρθενιά έσπασε