petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Ωωωωω να σου γαμησωωωω....αυτα τα μπουτακια ειναι η αδυναμια μου!!!καλησπερα είμαι διαθέσιμη
Ωωωωω να σου γαμησωωωω....αυτα τα μπουτακια ειναι η αδυναμια μου!!!καλησπερα είμαι διαθέσιμη
Αχ αχ τι θα βλέπει ο γείτονας...Έτσι θα κάθομαι
Εννοείται.....ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστεΤα ρουφηξες επίσης φαντάζομαι
Καλησπερα ειμαι ο Χρηστοςκαλησπερα είμαι διαθέσιμη
Τηλέφωνο η μήνυμα στο γραφείο...Πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με την κουκλάρα καύλα Γιολάντα? Θέλω ραντεβού μαζί τις
" Έρωτα " ...αυτή η λέξη όπως την έγραψες λέει πολλά για τα πιστεύω σου και την διάθεση σου Γιολάντα Magic !Έρωτα έκανα με μια ώρα anal
και που ειναι η κριτικη φιλε ????Χρυσάνθη συνάντηση σήμερα . Κριτική άνετα 9,5/10 . Σε ξενοδοχείο πολύ άνετη συνεννόηση ήρθε με φούστα πολύ όμορφη και στα του αγώνα η καλύτερη θα μπορούσα να πω . ( σούπερ στενή ) το
Μονον αρνητικό : δουλεύει λίγες μέρες και λίγο λιγότερο σοσιαλ preferably
Νομίζω δεν έχει καρτέλα, αλλά θα μπορούσε να γράψει λίγο πιο αναλυτικά εδώ ο φίλος. Μέχρι να της ανοίξουν τουλάχιστον..και που ειναι η κριτικη φιλε ????
και που ειναι η κριτικη φιλε ????
Μήπως βιάζεστε παιδιά?Νομίζω δεν έχει καρτέλα, αλλά θα μπορούσε να γράψει λίγο πιο αναλυτικά εδώ ο φίλος. Μέχρι να της ανοίξουν τουλάχιστον..
Κωλοκατασταση....Καλη Σαρακοστή μωράκια
Από αύριο πάλι κοντά σας από 6 μισή ❤
Λογικά θα νηστεψεις από το κρέας.40.μερες σωστά?.Καλη Σαρακοστή μωράκια
Σε είχα για ανώμαληΛογικά θα νηστεψεις από το κρέας.40.μερες σωστά?.
Noμίζω είδα παχύ έντεροΚαλη Σαρακοστή μωράκια
Από το ψητό κρέας...Σαν εσέναΛογικά θα νηστεψεις από το κρέας.40.μερες σωστά?.
Καυλωστηνα τη κούκλα μου ❤Από το ψητό κρέας...Σαν εσένα