Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.342
- Πόντοι
- 2.306
Πονηρηηηηη..Μιλά μου για την φαντασίωση σου..?
Τι να πω, ότι και να πω θα ειναι τρις φορές καλύτερο λαιβ.. Είστε κορμαρες!!
Πονηρηηηηη..Μιλά μου για την φαντασίωση σου..?
Σοφία να σου πω πέρα από την πλάκα άνοιξε τα μηνύματα σου ?Μιλά μου για την φαντασίωση σου..?
Θα με αφήσεις να δουλεύω...Σοφία να σου πω πέρα από την πλάκα άνοιξε τα μηνύματα σου ?
Ναι κάνε τη δουλειά σου σε περιμένω ?Θα με αφήσεις να δουλεύω...
Καλησπέρα μωρακια…Είχα καιρό να την πηδήξω@Αμυγδαλια Magic
Τι είναι αυτό που μας κάνειςΚαλησπέρα μωρακια…Είχα καιρό να την πηδήξω@Αμυγδαλια Magic
Good morning baby❤Καλημερα αγάπες καλό μήνα.....
Έτσι μου έρχεται να τραγουδήσω: " θα'ναι σαν να μπαίνει.....η άνοιξη"??????⚘??
Δυστυχώς και εμείς στη δουλειά και όχι μαζί σουΓεια σας ???! Εγώ έτοιμη για δουλειά! Εσείς πού είστε?
Σου στέλνω πολλά φιλιά, αισθησιακά ??????Δυστυχώς και εμείς στη δουλειά και όχι μαζί σου
πουτανιτσα σοφια !!!!!!!!!!γαμωτο που δεν ειμαι κοντα να σε διαμορφωσω!!!!!!!!!!!!!Γεια σας ???! Εγώ έτοιμη για δουλειά! Εσείς πού είστε?
Εμείς παρατήσαμε την δουλειά σήμερα εξαιτίας σου....Γεια σας ???! Εγώ έτοιμη για δουλειά! Εσείς πού είστε?
Πουτανιτσα της καρδιάς σας ??πουτανιτσα σοφια !!!!!!!!!!γαμωτο που δεν ειμαι κοντα να σε διαμορφωσω!!!!!!!!!!!!!
Ψέματα....θα έχεις τελειώσει μέχρι τότε ?Εμείς παρατήσαμε την δουλειά σήμερα εξαιτίας σου....
Τα κοσμήματα λάμπουν αλλά οι βυζάρες σου με τυφλώνουν..?Γεια σας ???! Εγώ έτοιμη για δουλειά! Εσείς πού είστε?
Πιο υποταγή πεθαίνεις.....Διαθέσιμη από 6:30 ?
Μμμμμ... πάντα κλασάτη...Γεια σας ???! Εγώ έτοιμη για δουλειά! Εσείς πού είστε?