Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
μη σπαμάρουμε το thread αλλα δεν ξεχνιούνται αυτά!θυμάσαι Ερατώ?
μη σπαμάρουμε το thread αλλα δεν ξεχνιούνται αυτά!θυμάσαι Ερατώ?
Ααχχχ αυτή η κωλαρα σου!!! Ένα καλό γλύψιμο για αρχή!!!!Σήμερα δουλεύω ??
Είσαι τρέλα στα 4 μωρό μου!!!Ερωτικές καλημερες❤
Διαθέσιμη από 4 με δωρεάν το σεξακι με ζευγάρι.....?❤
είσαι μακράν η πιο καυλιάρα -ξηγημένη κοριτσάρα εδω μεσα κι ας μην εχουμε βρεθεί !!! respect!!!!Τον έφαγα τον ευχαριστηθηκα και με το παραπάνω μπορώ να πω σήμερα.....
Και για να κλείσει καλά η μέρα ψαλίδι με αοφακι ?
Από αύριο ξανά κοντά σας ?
ΥΓ. Να βρείτε κάποια να σας κοιτάει όπως η @Sofia_Magic εμένα...αφήστε αυτά που λέει με κρυφογουσταρει αν μας δείτε σε ραντεβού θα με θυμηθείτε ???
εγω παντως με την πρωτη ευκαιρια ενα τριολε με σας, θα το κανω σταδαρ.Τον έφαγα τον ευχαριστηθηκα και με το παραπάνω μπορώ να πω σήμερα.....
ΥΓ. Να βρείτε κάποια να σας κοιτάει όπως η @Sofia_Magic εμένα...αφήστε αυτά που λέει με κρυφογουσταρει αν μας δείτε σε ραντεβού θα με θυμηθείτε ???
Κωλο. καιρό και σήμερα
Πίνακας ζωγραφικής Τά βραχιολακια όμως ε; Άλλο επίπεδο...Κωλο. καιρό και σήμερα
Θα σε λιώσουμε με σοφακι να ξέρεις ?εγω παντως με την πρωτη ευκαιρια ενα τριολε με σας, θα το κανω σταδαρ.
το εχω και απωθημενο κιολας.
θα ερθω προπονημενος, αλλα...Θα σε λιώσουμε με σοφακι να ξέρεις ?
Θα σε κανονίσω αύριο...εγώ λατρεύω πουτσα ασ μη το ξεχάσουμε ???Τον έφαγα τον ευχαριστηθηκα και με το παραπάνω μπορώ να πω σήμερα.....
Καλο σου βραδυ Σοφια.... ??Και ας κυνηγαμε τις... Φαντασιωσεις μας παντα.. Ειχε κρυο οντως σημερα, αλλα εσυ θερμη..Θα σε κανονίσω αύριο...εγώ λατρεύω πουτσα ασ μη το ξεχάσουμε ???
Όνειρα γλυκά μωρό μου ❤Καλο σου βραδυ Σοφια.... ??Και ας κυνηγαμε τις... Φαντασιωσεις μας παντα.. Ειχε κρυο οντως σημερα, αλλα εσυ θερμη..
Κόκκινα φωτιά !??Καλησπέρα μωρακιααα..!!Αυριο διαθεσιμη από 4
Καυτό δίδυμο … και πολύ εκφραστικό ??Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως πάνε από καυλες σήμερα? Να βρείτε σύντροφο να σας κοιτάει όπως κοιτάει εμένα η Γιολάντα...????
Πολύ δελεαστική στιγμή … και σκηνή Γιολάντα magicΚαλημερα μωρα ❤
Λόγω αποκριών αποφάσισα να ντυθώ ......θα ντυθώ πουτανα ?
Εντάξει δεν θα υπάρχει διαφορά από τις προηγούμενες μέρες αλλά τουλάχιστον θα είμαι με στο κλίμα ?
Αν οι καθρέφτες μπορούσαν να μιλήσουν … Γιολάντα Magic , και τι θα έλεγαν να ακούσουν οι θαυμαστές !??Καλημερααααα❤
Σήμερα ρεπαρω θα φάω άλλου είδους κρέας.? ζωικής παραγωγής ?
Από αύριο κοντά σας στις 4!
@Sofia_Magic θέλω να σου αφιερώσω κάτι: αν η πουτανια ήταν άθλημα θα ήσουν πρωταθλήτρια ???
Αφού είναι τόσο όμορφο και νόστιμο , καλά θα κάνεις Γιολάντα !?
Πολύ όμορφη στάση αν και λίγο σκοτεινή ?Καλημέρα μωρακιααα Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη..!!
Η μουσική θα είχε ενδιαφέρον να ακούγεται συγχρόνως με την πράξη Βανέσσα MagicΞύπνησα τώρα το πρωί έπαιζε στο ράδιο Βανδή τι κάνω μόνη μου κ εγώ έπαιζα το μουνακι μου..Διαθεσιμη από τώρα μέχρι αργα να το παίξουμε μαζί ??