Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.292
Δεν φεύγω.....εδώ θα μείνω ?Μας έφτιαξες και μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού!
Δεν φεύγω.....εδώ θα μείνω ?Μας έφτιαξες και μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού!
Αχχχ ρε Σοφάκι....Μωράκια αύριο διαθέσιμη στης 4! Καλή Κυριακή σας εύχομαι ???
Buenas noc
για non stop σκίσιμο!!!!!!Buenas noches ❤
Δωσεεεεε πονοΜωράκια αύριο διαθέσιμη στης 4! Καλή Κυριακή σας εύχομαι ???
Έχεις πιάσει το νόημα εσυ ?για non stop σκίσιμο!!!!!!
Έπρεπε αντί για νερό να είχε γάλα, όπως η Κλεοπάτρα, ώστε το δέρμα σου να παραμένει φρέσκο και νεανικό!!Μωράκια αύριο διαθέσιμη στης 4! Καλή Κυριακή σας εύχομαι ???
Μου αρέσει η σκέψη σου! Λες να το δοκιμάσω? Η θα με πιάσει καμία φαγούρα ????Έπρεπε αντί για νερό να είχε γάλα, όπως η Κλεοπάτρα, ώστε το δέρμα σου να παραμένει φρέσκο και νεανικό!!
Καβλες θα σε πιάσουν.. Όχι φαγούρα..Μου αρέσει η σκέψη σου! Λες να το δοκιμάσω? Η θα με πιάσει καμία φαγούρα ????
Μην αγχώνεσαι, θα έρθει να σε ξύσει ο @Mpratan ευχαρίστωςΜου αρέσει η σκέψη σου! Λες να το δοκιμάσω? Η θα με πιάσει καμία φαγούρα ????
χαχα οχι αλλα εχω ακουσει πολλα...γινονται πολλα εκεινη την ημερα!!!!Έχεις πάει εσυ ?
Το ξυσιμο ειναι εξτραΜην αγχώνεσαι, θα έρθει να σε ξύσει ο @Mpratan ευχαρίστως
Μου αρέσει η σκέψη σου! Λες να το δοκιμάσω? Η θα με πιάσει καμία φαγούρα ????
Αυτό με γεύση Βανίλια μού αρέσει...οπότε εκεί πού κάθομαι μπανιέρα βουτάω και κανένα μπισκότο ???Κάνε μπάνιο με γάλα αμυγδάλου αν έχεις δυσάνεξια στην λακτόζη , και δεν θα χεις φαγούρες ?
Αυτό με γεύση Βανίλια μού αρέσει...οπότε εκεί πού κάθομαι μπανιέρα βουτάω και κανένα μπισκότο ???
Να κάνουμε και οικονομία...δεν είμαστε για σπατάλες ?????( κάνω την προίκα μού)Χαχαχαχα μούτρο
Αν έχεις ΚΑΙ προίκα σε παντρεύομαι αύριο το πρωί!!!??Να κάνουμε και οικονομία...δεν είμαστε για σπατάλες ?????( κάνω την προίκα μού)
Την κάνω.... μη μού βιάζεσαι εσύ ?Αν έχεις ΚΑΙ προίκα σε παντρεύομαι αύριο το πρωί!!!??
Και να βουτάμε εμείς εσένα και να τρώμε το γατάκι σου.. ?Αυτό με γεύση Βανίλια μού αρέσει...οπότε εκεί πού κάθομαι μπανιέρα βουτάω και κανένα μπισκότο ???
Βιάζομαι!Που αλλού θα βρω ξανθιά με κωλάρα και προίκα;Την κάνω.... μη μού βιάζεσαι εσύ ?