Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Για να μην ήθελε να σε δει, κάτι θα συμβαίνει τότε με την πάρτη σου...Δλδ τώρα θα την δούμε θέλει δεν θελει
Για να μην ήθελε να σε δει, κάτι θα συμβαίνει τότε με την πάρτη σου...Δλδ τώρα θα την δούμε θέλει δεν θελει
Τι θέλει να πει ο ποιητής;magicgirls εδώ και 5 μέρες άλλαξε διοίκηση
Δεν με ξέρει όποτε όχι, απλά ως ανεξάρτητη με βάση κάποια κριτήρια κόπηκα. Επίσης τι εννοεί ο Μάτζικ με τη διοίκηση...;;Για να μην ήθελε να σε δει, κάτι θα συμβαίνει τότε με την πάρτη σου...
Γατόνι είσαι...Δλδ τώρα θα την δούμε θέλει δεν θελει
Έλα αμέσως πέσιμο! Μια πλάκα κάναμε.αν θες στην αρχή του ραντεβού θα σου πω ποιος είμαι κι αν θες το ακυρωνουμε.τοσο κακό είναι πια να σε θέλουμε;Γατόνι είσαι...
Γατόνι είσαι...
Δεν είπα κάτι... χαλαράΈλα αμέσως πέσιμο! Μια πλάκα κάναμε.αν θες στην αρχή του ραντεβού θα σου πω ποιος είμαι κι αν θες το ακυρωνουμε.τοσο κακό είναι πια να σε θέλουμε;
Γατόνι είσαι...
Δόξα σοι Κύριε....
Εγώ με την σειρά μου κάνω ευχέλαιο για τα επακόλουθα...Μόνο ευχέλαιο δεν έκανα για να μου δώσεις το τηλέφωνο σου (και τελικά δεν μου το έδωσες ). Τώρα δεν το θέλω, θα πάρω τον μάγο
υπολόγιζε τρίωρο παίχτη...Δύο ώρες να παν και να έρθουν και μια να γαμησεις...Ωραιο εργαλειο φαινεται η αννα μαρια..εχει δοκιμασει κανενας φιλος να μας πει εντυπωσεις;επισης αγαπητε μαγε οο κορασιδες σας κανουν επισκεψεις στο λουτρακι;;
πρέπει να έχετε πάρει αρκετές κοπέλες, αλλιως δεν στελνουμε..Ωραιο εργαλειο φαινεται η αννα μαρια..εχει δοκιμασει κανενας φιλος να μας πει εντυπωσεις;επισης αγαπητε μαγε οο κορασιδες σας κανουν επισκεψεις στο λουτρακι;;