Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.372
- Πόντοι
- 25.186
πώς να μην ειναι χαρουμενος..το μουνι στο στομα του εδωσεςΕίναι μια χαρά...χαρούμενος τον άφησα...??
πώς να μην ειναι χαρουμενος..το μουνι στο στομα του εδωσεςΕίναι μια χαρά...χαρούμενος τον άφησα...??
Το " σαν" μαρεσει ?αχαχαχαΠως τις έχει χύσει έτσι ο τυχερακιας.......σαν πουτανες είναι οι καύλες
Δεν ειδα καλα ρε φιλε.νομιζα οτι ηταν γυναικα με μικρο στηθος.παιχτη αντρας ειναι
ναι... και με γουρουνοτριχα στις μασχαλεςΔεν ειδα καλα ρε φιλε.νομιζα οτι ηταν γυναικα με μικρο στηθος.
Πρπει να σου αρέσουν τα μικρά βυζάκια εσένα τυπε......αν τον έπαιξες με το στήθος του παίχτη δεν πειράζει....όλοι να βοηθήσουμε τους άλλους θελουμε εδώ μέσαΚαλησπερα καλο μηνα.ποια ειναι η τυχερη που γευεται τη μουναρα σου σοφακι;
Χαχα.χαζευα τη σοφια.δεν εβλεπα τιποτα αλλο μπροστα μου.ναι... και με γουρουνοτριχα στις μασχαλες
Αν δεν εχει βυζι η γυναικα δε μπορω.Πρπει να σου αρέσουν τα μικρά βυζάκια εσένα τυπε......αν τον έπαιξες με το στήθος του παίχτη δεν πειράζει....όλοι να βοηθήσουμε τους άλλους θελουμε εδώ μέσα
και αυτη τη σοφια χαζευει στον καθρεφτηΧαχα.χαζευα τη σοφια.δεν εβλεπα τιποτα αλλο μπροστα μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν εχει βυζι η γυναικα δε μπορω.
Πουταναρες... Τοπ και από τις λίγες..Το " σαν" μαρεσει ?αχαχαχα
Έτσι....το πουταναρα μαρεσει πολυΠουταναρες... Τοπ και από τις λίγες..
Πουταναρα και ρουφηχτρα..Έτσι....το πουταναρα μαρεσει πολυ
Καυλωσε μας βραδιάτικα ?
Γιολαντα με αυτα που γραφεις καυλωνεις ολο το μπουρδελα.πες κι αλλα.Πουταναρα και ρουφηχτρα..
Ασε γιατί μάλλον εγώ καυλώνω περισσότερο..
Έτσι θέλω να με λες όταν μου τον βάζεις....Πουταναρα και ρουφηχτρα..
Ασε γιατί μάλλον εγώ καυλώνω περισσότερο..
Ναιιι. Όταν θα τον στραγγίζεις θα καταλάβεις την καυλα.. ?Έτσι θέλω να με λες όταν μου τον βάζεις....
Πάντα.....σταγόνα δεν αφήνωΝαιιι. Όταν θα τον στραγγίζεις θα καταλάβεις την καυλα.. ?
Κ εγώ καυλωνω μην νομίζεις....Γιολαντα με αυτα που γραφεις καυλωνεις ολο το μπουρδελα.πες κι αλλα.
Μωρο μου εσύ τι κάνεις?παει ξεφυγε 'δω μεσα. λιγο ακομα εμεινε και θα φτασουμε σε σημειο να ανοιγουμε το θεμα του μαγου και θα μας σκανε στη μαπα χυσια και μουνοχυματα.
Hoover?? Ουαου..Πάντα.....σταγόνα δεν αφήνω
καλα ειμαι Γιολανταρα μου! Ευχαριστω!Μωρο μου εσύ τι κάνεις?