Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Για σένα το ξέρω καλά … ?Εγώ. ?
Για σένα το ξέρω καλά … ?Εγώ. ?
Τι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....Για σένα το ξέρω καλά … ?
Τι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....
Είπα εγώ το αντίθετο;; Με τον κωλο μου το έκανε το μασάζΤι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....
Α ναι σ' αυτό το είδος είναι καταπληκτική μου έχει κάνει κι εμένα με μεγάλη επιτυχία.....Είπα εγώ το αντίθετο;; Με τον κωλο μου το έκανε το μασάζ
Συγγνώμη δεν θα επαναληφθείΞέρω την αρχαία μάλαξη (μασαζ) @Sandra Magic θα σου κάνω, αν μου απαντήσεις.
Για την ταινία.
Σαντρα θέλω μια φωτο ανφάς και με τα δύο χεριά να κρατάς τα στήθη σου.
Το κάδρο από την μέση και πάνω.
Φωτισμός δυνατός, για να βγουν τα χρώματα σου.
Αυτή η τελευταία δεν ήταν καλή.
Δεν μιλάω είναι λεπτή η θέση μου ??Πάντως η Σάντρα είναι επικίνδυνη παιζει να την έχουν ερωτευτεί μετά το ραντεβού
Αχ ναιΣαντρα σε οποιον δεν αρεσεις σε παιρνω εγω κοριτσαρα μου <3
Αριάνα, έρχεσαι σε οργασμό από το πρωκτικό σεξ?Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα ?
Καινούριες μπορεί να είναι.Εμπειρες όμως;;;Θα ανέβουν καινούργιες κοπέλες αυτές τις μέρες
Θα γαμηθεις σκληρα μαζι μου εσυ. Θα βαλω ολη τη μουρη μου μεσα στον κωλο σου και θα στη γυαλισω τη σουφρα απο την γλυφοκωλαδαΞέρει κανένας να τρίβει; ?
Είσαι νέο μέλος, για αυτό μάλλον.. όταν είμαι διαθέσιμη θα ενημερώσω ?@Sandra Magic απο που μπορουμε να κλεισουμε ραντεβου; για καποιο λογο δε με αφηνει να σου στειλω προσωπικο message απο εδω. ευχαριστω!
Είσαι νέο μέλος, για αυτό μάλλον.. όταν είμαι διαθέσιμη θα ενημερώσω ?
Τι διάολο απ έξω τα ξέρεις ????
ΝΑΙ!? όταν είμαι χάλια βάζω Βεγγο κ άλλες παλιές Ελληνικές ταινίες και φτιάχνει το κέφι κάπως ?Τι διάολο απ έξω τα ξέρεις ????
Αχαχαχααχα α εσυ είσαι αρχαίος φαν .. ?? Να με πάρεις και εντάξει θα βάλω τα δυνατά μου για να μην με ερωτευτείς άμα λαχει ?Σάντρα να ξέρεις σε ξερω απο τοτε που πήγες στο gntm και τότε είχα πάθει την πλακα της ζωή μου και μετά που διάβασα ότι εκανες πορνο σε έψαξα και τότε βρήκα το σάιτ όποτε ξέρεις είμαι μεγάλος φαν γι'αυτό δεν σε έχω παρει φοβάμαι μήπως σε ερωτευτώ ???