Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Σε περιμένω μωρό μ Απλά σκέψου πως με γαμας και θα αντέξεις?Κυριακή, που θα είμαι free. Να δω πως θ' αντέξω μέχρι τότε?
Σε περιμένω μωρό μ Απλά σκέψου πως με γαμας και θα αντέξεις?Κυριακή, που θα είμαι free. Να δω πως θ' αντέξω μέχρι τότε?
Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Εγώ. ?Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Θα το προσπαθήσουμε και να μην ξέρουμε θα μάθουμε...Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Champions league ο μούναρος...Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Πως τις καυλώνεις έτσι τις γυναίκες ρε μπαγάσα...Μες στη καυλα εισαι γκομεναρα μου ..... να σου κοψω κωλοβεντουζες να σου γινει η κωλαθρα κατακοκκινη σαν της μαϊμους!!!!!
Εγώ, και όχι μόνο.....Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Δυστυχώς αργό ακόμα λόγο απόστασης...Καυλιαρη μ ποτέ θα έρθεις να καούμε μαζί;;
Ξέρω να τρίβω πιπέρι. Πιάνεται;Ξέρει κανένας να τρίβει; ?
Άμα εκπαιδεύτηκες από τη @Sofia_Magic πρέπει να πήρες διδακτορικό!Εμένα μια χαρά με εκπαίδευσες πριν
Θα φας καλά εσύ την Κυριακή...Κυριακή, που θα είμαι free. Να δω πως θ' αντέξω μέχρι τότε?
Για σένα το ξέρω καλά … ?Εγώ. ?
Τι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....Για σένα το ξέρω καλά … ?
Τι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....
Είπα εγώ το αντίθετο;; Με τον κωλο μου το έκανε το μασάζΤι ξέρεις βρε Σαντρα?? Η Αριαννα το μόνο τρίψιμο που ξερει να κανει ειναι να κωλοτριβεται....
Α ναι σ' αυτό το είδος είναι καταπληκτική μου έχει κάνει κι εμένα με μεγάλη επιτυχία.....Είπα εγώ το αντίθετο;; Με τον κωλο μου το έκανε το μασάζ
Συγγνώμη δεν θα επαναληφθείΞέρω την αρχαία μάλαξη (μασαζ) @Sandra Magic θα σου κάνω, αν μου απαντήσεις.
Για την ταινία.
Σαντρα θέλω μια φωτο ανφάς και με τα δύο χεριά να κρατάς τα στήθη σου.
Το κάδρο από την μέση και πάνω.
Φωτισμός δυνατός, για να βγουν τα χρώματα σου.
Αυτή η τελευταία δεν ήταν καλή.