Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
την διαφημιζει καλα την λαρακω της, σαν guest star, στα live του αρχηγου!!!!
την διαφημιζει καλα την λαρακω της, σαν guest star, στα live του αρχηγου!!!!
ο αρχηγος ειναι αυτος που ειχε γκομενα την Ελενη/α πως τη λενε που ελεγε η ιδια οτι η θεση των γυναικων ειναι στην κουζινα?την διαφημιζει καλα την λαρακω της, σαν guest star, στα live του αρχηγου!!!!
ναι τα ειχε με την Ελενα. τωρα αυτο για την κουζινα δεν το ξερω!!! αλλα η Ελενα εχει κανει πολλα expose στον αρχηγο κατα καιρουςο αρχηγος ειναι αυτος που ειχε γκομενα την Ελενη/α πως τη λενε που ελεγε η ιδια οτι η θεση των γυναικων ειναι στην κουζινα?
Είναι scorpios hotel σωστά;Σήμερα από τις 8 ?
Σε ποιο σούπερ μάρκετ δουλεύεις να έρθω να ψωνίσω κανένα καφάσι ζαρζαβατικα;Αγάπες μου μπορεί σήμερα να κατάφερα να δω μόνο δυο από εσάς, λόγω φόρτου εργασίας γενικά, αλλά αύριο άφησα τη μέρα μου ελεύθερη για εσάς από τις 4 το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ Για να μην λέτε ότι δεν σας προσέχω ?
θεσσαλονικη δεν ηταν αυτος ή ιδεα μου?ναι τα ειχε με την Ελενα. τωρα αυτο για την κουζινα δεν το ξερω!!! αλλα η Ελενα εχει κανει πολλα expose στον αρχηγο κατα καιρους
ναι σωσταΟχι. Η Ελενα ηταν απο Σαλονικα και ερχοταν Αθηνα. Πολυ καλο γκομενακι οντως η Ελενα!!!! Η Εμιλυ εμφανιστηκε στο instagram και μετα στα Βριλλησου και Τριγκετα...
Ωραία φωτό και το φορεμα ωραίο...Δείχνει ωραία επάνω σου...Αγάπες μου μπορεί σήμερα να κατάφερα να δω μόνο δυο από εσάς, λόγω φόρτου εργασίας γενικά, αλλά αύριο άφησα τη μέρα μου ελεύθερη για εσάς από τις 4 το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ Για να μην λέτε ότι δεν σας προσέχω ?
Συμφωνώ...Αλλά όταν γυρνάς και 5 τσόντες στο sugar babes ανεβαίνει το κασεναι σωστα
αυτο το τελευταιο ειναι η ενσταση μου για τα 200 την ωρα
.... οταν εχουν κυκλοφορησει οι τσοντες ομωςΣυμφωνώ...Αλλά όταν γυρνάς και 5 τσόντες στο sugar babes ανεβαίνει το κασε
NaiΕίναι scorpios hotel σωστά;
Αυτή η φωτογραφία είναι πλέον η αγαπημένη μου, από ότι έχεις βάλει μέχρι τώρα ?❤???? σας περιμένω
Δεν ξέρω που έχει πιο ωραία θέα....