Manosssss35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 356
- Πόντοι
- 281
Η Ντολορες που γράφεται ότι είναι πορνοστάρ,σε ποια ταινία έχει πρωταγωνιστήσει;
Η Ντολορες που γράφεται ότι είναι πορνοστάρ,σε ποια ταινία έχει πρωταγωνιστήσει;
εχει κανει μερικες με sugar*babes αλλα δεν εχουν κυκλοφορησει ακομαΗ Ντολορες που γράφεται ότι είναι πορνοστάρ,σε ποια ταινία έχει πρωταγωνιστήσει;
εχει κανει μερικες με sugar*babes αλλα δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα
ε τη ρωτησα οταν την ειδαΚαί σύ ποῦ τό ξέρεις;;!!
Όλα τα ξέρεις εσυ δεν μπορούμε να σου κρύψουμε τίποτα ?ε τη ρωτησα οταν την ειδα
η μια ειναι το λεσβιακο με Αρτεμη και εχει κανει και boy/girl
θα τη δεις και στο νημα του sugarbabestv
Καλησπέρα Σάντρα. Σε παρακαλώ, θα μπορούσες κάποια στιγμή να δεις τα μηνύματά σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ.Όλα τα ξέρεις εσυ δεν μπορούμε να σου κρύψουμε τίποτα ?
Όλα τα ξέρεις εσυ δεν μπορούμε να σου κρύψουμε τίποτα ?
Αυτην ειναι διακρινω το τατουαζ στο μπρατσο!!!!!!Αριάνα εσύ είσαι? Το site αναγράφει καστανά μάτια αλλά διακρίνω γαλάζια-γκρι που αλλάζουν τα δεδομένα, πόσο μάλλον σε συνδυασμό με το προφανές ταλέντο σου
Καλησπέρα ναι θα τα δωΚαλησπέρα Σάντρα. Σε παρακαλώ, θα μπορούσες κάποια στιγμή να δεις τα μηνύματά σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ.
δεν είσαι ο μόνοςΤο ξέρω ότι ακουγεται χαζο και τρελο και δεν τρολαρω αλλά δεν θέλω να συναντησω την σαντρα γιατί νιώθω τύψεις για τον νεκ μου φαίνεται και γάμω τα παιδιά... Το ξέρω είναι ηλιθιό???