Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 726
Πες ρε φίλε καμιά καλή να δοκιμάσουμε, καμία καυλιαρα να γουστάρει..
Πες ρε φίλε καμιά καλή να δοκιμάσουμε, καμία καυλιαρα να γουστάρει..
θα σου πω Σοφια αλλα την ξερειςΠες ρε φίλε καμιά καλή να δοκιμάσουμε, καμία καυλιαρα να γουστάρει..
Η Σοφία δουλεύει το σκ;Γιατί παλιά που την είχα ζητήσει έκανε ρεπό και ήταν μόνο καθημερινέςθα σου πω Σοφια αλλα την ξερεις
Σαντρα Αριανα καλές και γνωστες
Με Ντολορες περασα καλα εν εντιθεσι με τις κριτικες(θελει τροπο, σεβαστό), περιμενω επιβεβαιωση
Γιολαντα καλουτσικη 1 φορα την εχω δει, 2 φορες με εχει ακυρωσει, περιμενω επιβεβαιωση
Μονικα καλουτσικη αλλά πτωμα, περιμενω επιβεβαιωση οταν επιστρεψει απο ξεκουραση
Βανεσσα, Στελα, Λιζα, Αρτεμη, μετρια ως κακα μερικες κουρασμενες/υγιεινη
Για να μην το κουραζω, η Σοφια ειναι πρωτη και με διαφορά, στην επαναληψη θα το επιβεβαιωσω
2η θεση Σαντρα Αριανα
3η θεση Ντολορες Γιολαντα Μονικα
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράφεις. Εγώ Σοφία πού βλέπω από προηγούμενο γραφείο δεν έχει αλλάξει, η δουλειά είναι δουλειά γι'αυτήν!έχουμε καλή επικοινωνία αλλά δεν το εκμεταλλεύεται... Άριανα μού αρέσει έχει τρελά ( εκτός κολάρα) Μόνικα θέλω να δώ μιας και έχω διαβάσει καλά γι'αυτήν...θα σου πω Σοφια αλλα την ξερεις
Με Ντολορες περασα καλα εν εντιθεσι με τις κριτικες(θελει τροπο, σεβαστό), περιμενω επιβεβαιωση
Γιολαντα καλουτσικη 1 φορα την εχω δει, 2 φορες με εχει ακυρωσει, περιμενω επιβεβαιωση
Μονικα καλουτσικη αλλά πτωμα, περιμενω επιβεβαιωση οταν επιστρεψει απο ξεκουραση
Για να μην το κουραζω, η Σοφια ειναι πρωτη και με διαφορά, στην επαναληψη θα το επιβεβαιωσω
2η θεση Σαντρα Αριανα
Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή...Η Σοφία δουλεύει το σκ;Γιατί παλιά που την είχα ζητήσει έκανε ρεπό και ήταν μόνο καθημερινές
Πολύ κατατοπιστικός και βοηθάς πολύ. Εγώ μόνο Σοφία ξέρω από τις τωρινές. Να σε ρωτήσω μόνο για την Γιολάντα τι εννοείς με το καλούτσικη? Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες ή κάτι άλλο?θα σου πω Σοφια αλλα την ξερεις
2η θεση Σαντρα Αριανα
Πολύ κατατοπιστικός και βοηθάς πολύ. Εγώ μόνο Σοφία ξέρω από τις τωρινές. Να σε ρωτήσω μόνο για την Γιολάντα τι εννοείς με το καλούτσικη? Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες ή κάτι άλλο?
δεν σου τις εστειλα? κωλαρα!Αναμένουμε και νέες φωτό από το κωλαράκι της Έμιλυς
Kαλο το μωρο?δεν σου τις εστειλα? κωλαρα!
δεν ειχε ξεκινησει νομιζω μεχρι προημερων, νομιζω απο Δευτερα δεν θυμαμαιKαλο το μωρο?
Πότε θα την δεις αυτήν εδώ?
αν δεν ..... προ-ερχοταν απ'οπου προερχεται θα την ειχα δει ηδη, ειχα ρωτησειΠότε θα την δεις αυτήν εδώ?
Απο που προέρχεται;αν δεν ..... προ-ερχοταν απ'οπου προερχεται θα την ειχα δει ηδη, ειχα ρωτησει
σε λαθος..... νουμερα ειναι
φιλικα παντα
λολιτα, λιλου, μιλενα, θα διαβασω καμια κριτικη οποια εχει και ειναι στα προσεχως