papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
γλωσσες απολυμανατε η' ειστε τιποτα ψεκασμενες και εσεις ?Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
γλωσσες απολυμανατε η' ειστε τιποτα ψεκασμενες και εσεις ?Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
OΧΙ δεν ειναι η συγκεκριμένηΑυτη δεν ειναι η πρωην Τζινα, Δομνα κλπ? Γιατι αυτο τον κωλο τον θυμαμαι αν δεν κανω λαθος
Ελπιζω να μην σβηστει το παλιο της προφιλ σαν της Μπελλας και επιβεβαιωθω......
Της Μπέλας δεν σβήστηκε ενσωματώθηκε στην Ιζα-Μπέλα.Αυτη δεν ειναι η πρωην Τζινα, Δομνα κλπ? Γιατι αυτο τον κωλο τον θυμαμαι αν δεν κανω λαθος
Ελπιζω να μην σβηστει το παλιο της προφιλ σαν της Μπελλας και επιβεβαιωθω......
είναι γνωστη στα socialΜολδαβη εκ ..... Τιράνων ηταν στα 100
Μαλλον εχει γινει λαθος στο site και το ebony πρεπει να ηταν για την Λιλου
Ebony Ελληνιδα, αδερφη του Σχορτσιανιτη δεν ξερω πολλες
Αν ειναι νεα κοπελα και οχι αυτη φυσικα και να την τιμησουμε
ελευθερη ποτε θα ειναι μας ενημερωνετε γιατι με το τηλεφωνικο κεντρο ακρη δυστυχως δεν βγαζω καθως δεν υπαρχει συννενοηση μεταξυ υπευθυνων του γραφειου και τηλεφωνικου κεντρουείναι γνωστη στα social
ρε μικρε που εισαι?θα μου πεις για την αλλη?ελευθερη ποτε θα ειναι μας ενημερωνετε γιατι με το τηλεφωνικο κεντρο ακρη δυστυχως δεν βγαζω καθως δεν υπαρχει συννενοηση μεταξυ υπευθυνων του γραφειου και τηλεφωνικου κεντρου
με χαρα εφοσον ειναι διαφορετικη κοπελα να την τιμησουμε
Πολλα Μπραβο και για τις προσφορες, αλλα κοιταξτε και λιγο τα υπολοιπα, στις ......"Ονειρικες" εποχες δεν ειχαμε θεματακια
Τα σεβη μου
ποια ρε συ τη βανεσσα ή την αλλη? δεν στα ειπα?ρε μικρε που εισαι?θα μου πεις για την αλλη?
Τρομερή!Κόλαση εισαι απλα
Καλησπερα ? θα μπουν και αλλες κοπελες συντομα, οσο για τις συγκεκριμένες που ανεβηκαν ,σε 2 με 3 μερες ξεκινανε ??ελευθερη ποτε θα ειναι μας ενημερωνετε γιατι με το τηλεφωνικο κεντρο ακρη δυστυχως δεν βγαζω καθως δεν υπαρχει συννενοηση μεταξυ υπευθυνων του γραφειου και τηλεφωνικου κεντρου
με χαρα εφοσον ειναι διαφορετικη κοπελα να την τιμησουμε
Πολλα Μπραβο και για τις προσφορες, αλλα κοιταξτε και λιγο τα υπολοιπα, στις ......"Ονειρικες" εποχες δεν ειχαμε θεματακια
Τα σεβη μου
διαθεσιμες να ειναι, δεν ειναι να μας καβλωνετε και να ενοχλουμε το κεντρο και να μην ξερει ποτε θα ξεκινησει η καθε κοπελαΚαλησπερα ? θα μπουν και αλλες κοπελες συντομα, οσο για τις συγκεκριμένες που ανεβηκαν ,σε 2 με 3 μερες ξεκινανε ??
Όχι ρε γμτ. Θα ψάχνω τώρα όλο το ίνστα να βρω πράσινα λαμποργκινί νύχια;είναι γνωστη στα social
προσπαθησα να την κλεισω ή την αλλη τη Γαλλιδα, ε τιποτα δεν ξερουν ποτε ξεκινανε...........Όχι ρε γμτ. Θα ψάχνω τώρα όλο το ίνστα να βρω πράσινα λαμποργκινί νύχια;
Αν μάθεις ίνστα, σφύρα το ?προσπαθησα να την κλεισω ή την αλλη τη Γαλλιδα, ε τιποτα δεν ξερουν ποτε ξεκινανε...........
το γραφειο ειπε σε 2-3 μερες, για να δουμε..........
εννοειται φιλε, παντα ενημερωνω και για τα καλα και για τα ... λιγοτερο καλα(σε αυτα παντα με καποια καθυστερηση ή pm)Αν μάθεις ίνστα, σφύρα το ?
Φαίνεται πολύ δυνατό.. Μακάρι να παραμείνει εντυπωσιακή και στις υπόλοιπες φωτό!
Ωραίος ρε μαν. Εμείς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε συχνά κοπέλες, χρειαζόμαστε τις αντικειμενικές κριτικές.εννοειται φιλε, παντα ενημερωνω και για τα καλα και για τα ... λιγοτερο καλα(σε αυτα παντα με καποια καθυστερηση ή pm)
με εσωσες, εισαι αρχοντας, μονο για το αναλ θα το σκεφτωΕίμαι 99,99 σίγουρος ότι ξέρω πια είναι η κοπέλα που ψάχνετε οποίος θέλει να μάθει pm. δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το εδώ δημόσια το ινστα
παντα αν ρωτησει καποιος στο νημα αν εχω παρει καποια θα πω δυο κουβεντες αν δεν ηταν σουπερ το ραντεβου ή θελει επαναληψη για να εμπεδωσω, γιατι εφοσον το γραφειο φερνει Ελληνιδες σε premium τιμη περιμενω κι εγω το κατι παραπανω σε διαθεση και υπηρεσιεςΩραίος ρε μαν. Εμείς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε συχνά κοπέλες, χρειαζόμαστε τις αντικειμενικές κριτικές.
κι εγώΑν μάθεις ίνστα, σφύρα το ?