Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Όποτε με καλέσεις
Ξεκουράσου εκεί που είσαι και μόλις επιστρέψεις συναντιόμαστε να τα πούμε.
Σε πεθύμησα.
Καλά να περνάς.
? ?
Όποτε με καλέσεις
Κανόνισε μην με ξεχάσεις μέχρι να γυρίσω γιατί σε παρακολουθώ να ξέρεις ?Ξεκουράσου εκεί που είσαι και μόλις επιστρέψεις συναντιόμαστε να τα πούμε.
Σε πεθύμησα.
Καλά να περνάς.
? ?
Ρέ τό ἐρωτευμένο ζευγαράκι
ωππππ....νάτη κ η ιντερπολ φίλε Αναπούρνα, θελέστα κ παθέστα! ?Κανόνισε μην με ξεχάσεις μέχρι να γυρίσω γιατί σε παρακολουθώ να ξέρεις ?
Εγώ είμαι στεναχωρημένος,την έχω χάσει! Μόνο ο @Annapurna περνάει καλά..@Dragon18 @Annapurna
Τό συγκεκριμένο τραγούδι θυμήθηκα ὅτι τό'χα ἀναρτήσει ἐδῶ σ' αὐτό τὸ νῆμα γιά τὴ Σοφία καί τόν Dragon18... Ὅλοι οἱ ἐρωτιάρηδες ἐδῶ εἶναι! Σ' αὐτό τὸ νῆμα!
Κανόνισε μην με ξεχάσεις μέχρι να γυρίσω γιατί σε παρακολουθώ να ξέρεις ?
Βυζάρες η Λορα
Ωχ ωχ ωχ ... την έβαψα.
Με βλέπω να τις τρώω πάλι ... ... και ήμουν και "λίγο" αταχτούλης ...
Μήν ἀνησυχῆς... Εἶναι ἀνοικτόμυαλο κορίτσι... Ν' ἀνησυχήσης μόνον ὅταν φορέση τὸ strapon... ἐκτός καί ἄν σ' ἀρέσει!
Είμαι σίγουρη ότι τα κάνεις για να ζηλέψω όποτε δεν θα ενδώσω .. όπου κι αν πας πάλι σε μένα θα γυρνάς, που λέει και το λαϊκό άσμα ?Ωχ ωχ ωχ ... την έβαψα.
Με βλέπω να τις τρώω πάλι ... ... και ήμουν και "λίγο" αταχτούλης ...
Είμαι σίγουρη ότι τα κάνεις για να ζηλέψω όποτε δεν θα ενδώσω .. όπου κι αν πας πάλι σε μένα θα γυρνάς, που λέει και το λαϊκό άσμα ?
?????Άντε παιδιά καλό χειμώνα ???
Είμαι σίγουρη ότι τα κάνεις για να ζηλέψω όποτε δεν θα ενδώσω .. όπου κι αν πας πάλι σε μένα θα γυρνάς, που λέει και το λαϊκό άσμα ?
Μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα...Καλησπέρα από Κύπρο μωράκια