Φίλε Peacemaker είναι πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου! Όσο αφορά εμβόλιο δεν μπορεί να σε αναγκάζει κάνεις, εκτός κυβέρνησης με δικό του τρόπο, αν εμείς έχουμε φόβο απλά δεν συναντάμε κορίτσια! Έχω χάσει δικό μου άνθρωπο πρόσφατα λόγο εμβόλιο νέος άνθρωπος! Εκφράζω την άποψή μου πάνω σε αυτό πού έγραψες τίποτα άλλο..
Αγαπητε DRAGON και εγω θα διαφωνησω μαζι σου.
σε μια πανδημια και μαλιστα τοσο ανεξελεγκτη οσο η COVID ο εμβολιασμος του κοσμου επιβαλεται να ειναι υποχρεωτικος πληρης και ελεγχομενος απο Κυβερνητικης πλευρας.
Δεν αποτελει Δημοκρατικο δικαιωμα ΚΑΝΕΝΟΣ να αρνειται τον εμβολιασμο του και ταυτοχρονα με ενα απλο αγγιγμα η φτερνισμα ανεξελεγκτα ναμεταδιδει τον ιο μεσα στο κοινωνικο συνολο που κινειται και ζει και μαλιστα με θανατηφορα καταληξη γι αυτον που θα κολησει !!!!!
στη συγκεκριμενη δε περιπτωση που αναφερεσαι καλον θα ειναι να σκεφτεις σοβαρα ποσο ανοικτος ειναι ο κυκλος των καθημερινων κοινωνικων επαφων των κυριων.
Δεν ειναι λοιπον , επετρεψε μου , προσωπικη μαγκια που ακουει στο μοτο "..οποιος φοβαται στο κρεβατι του να κοιμαται ..." !!!
Χρειαζεται σοβαροτατη και επιπονη προσπαθεια απο ολους μας !!