magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 53.149
δουλευε φιλε μου,το εχουν αναφερει συναγωνιστες οταν ξεκινησε στου μαγου.δεν νομιζω να συνεχιζει,αφοτου ηρθε εδω,γιατι μεγαλοπιαστηκε κια οσο παραμενει τερμα το στουντιο.αλλα μην περιμενεις απαντηση απο το γραφειο γιαυτο .Προς γραφείο: αυτό που αναφέρεται σε αυτό το ποστ ισχύει; Έχετε όντως κοπέλα στο γραφείο σας που δουλεύει σε στούντιο;
Φίλε Φρανκ σε ευχαριστώ. Δέχθηκα και πμ από αλλά μέλη και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σου. Χαλάστηκα πολύ από όλο αυτό. Πίστευα ότι το γραφείο ήταν άλλη κλάση, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχαν ένα κορίτσι από στούντιο. Καλό κορόιδο είμαι προφανώς.δουλευε φιλε μου,το εχουν αναφερει συναγωνιστες οταν ξεκινησε στου μαγου.δεν νομιζω να συνεχιζει,αφοτου ηρθε εδω,γιατι μεγαλοπιαστηκε κια οσο παραμενει τερμα το στουντιο.αλλα μην περιμενεις απαντηση απο το γραφειο γιαυτο .
οχι φιλε δεν εισαι κοροιδο.αποψη μου ειναι οτι και τα γραφεια δεν μπορουν να ξερουν απο που κραταει η σκουφια της καθεμιας.εδω αλλου ειναι κοπελες που δουλευαν σε μπουρδελα της φυλης και του μεταξη ,λενε καποιοι μυστες.το καλο ειναι να εντοπιζονται με καποιο τροπο και να μην τις παιρνουμε εμεις που θελουμε υπηρεσιες callgirls,γιατι παντα θα παρεχουν υπηρεσιες μπουρδελου και στουντιο.δεν αλλαζει αυτο.Φίλε Φρανκ σε ευχαριστώ. Δέχθηκα και πμ από αλλά μέλη και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σου. Χαλάστηκα πολύ από όλο αυτό. Πίστευα ότι το γραφείο ήταν άλλη κλάση, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχαν ένα κορίτσι από στούντιο. Καλό κορόιδο είμαι προφανώς.
Τσάμπα σου έρχετε, στο studio δίνεις €100 την μισή ώρα!! Εδώ τώρα μόνο €150 την ώρα... κερδισμένος είσαι!!Προς γραφείο: αυτό που αναφέρεται σε αυτό το ποστ ισχύει; Έχετε όντως κοπέλα στο γραφείο σας που δουλεύει σε στούντιο;
Το που δούλευε δεν παίζει κανέναν ρόλο, γιατί με αυτό το σκεπτικό κάποιος τις έχει πηδήξει και τσάμπα χωρίς να είναι απαραίτητα και ο γκόμενος!!οχι φιλε δεν εισαι κοροιδο.αποψη μου ειναι οτι και τα γραφεια δεν μπορουν να ξερουν απο που κραταει η σκουφια της καθεμιας.εδω αλλου ειναι κοπελες που δουλευαν σε μπουρδελα της φυλης και του μεταξη ,λενε καποιοι μυστες.το καλο ειναι να εντοπιζονται με καποιο τροπο και να μην τις παιρνουμε εμεις που θελουμε υπηρεσιες callgirls,γιατι παντα θα παρεχουν υπηρεσιες μπουρδελου και στουντιο.δεν αλλαζει αυτο.