Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.648
- Πόντοι
- 46.423
Δεν ήμουν εντάξει ε? Δηλαδή τι της έκανα ? Της φέρθηκα άσχημα ? Τι είπα κάτι που δεν έπρεπε ? (Που μεταξύ μας δεν τις είπα τίποτα ούτε τσακώθηκα μαζί της ) Εννοειτε ότι δεν τις άρεσα εμφανισιακά ? Σε περίπτωση που δεν τις άρεσα γιατί δεν έφυγε και έκατσε ? Κοιτάξτε όλες οι κοπέλες έχουν το δικαίωμα να δουλέψουν όπως θέλουν . Αλλά να ανταποκρίνονται και στο αντίτιμο που εμείς καταβάλουμε . Το τα δίνεις 160 και να έχει η κοπέλα συμπεριφορά μπουρδελου γ στούντιο είναι σωστο ? Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα , ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει ,θα πω μόνο ότι σας ευχαριστώ για την απάντηση που δώσατεπρέπει και ο πελάτης να είναι εντάξει για να λειτουργήσει η κοπέλα δεν πάμε με ρομποτ
Φίλε bigshak.
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το κορίτσι και το γραφείο θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη χωρίς και το επαναλαμβάνω χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο.
Νοικιάζεις ένα αντικειμενικά όμορφο κορίτσι όπως προς τιμή σου παραδέχεσαι και εσύ.
Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς και να πηδήξεις το μωρό.
Στη πορεία όμως ανακαλύπτεις οτι δεν σου κάθεται όπως ακριβώς επιθυμείς ...
Σε όλους μας συμβαίνουν αυτά.
Μπορεί αυτό να μην είναι πολύ επαγγελματικό αλλά δυστυχώς συμβαίνει για πολλούς και διαφορους λόγους.
Ίσως θα έπρεπε να σου είχε αναφέρει εξ αρχής τι δεν προσφέρει.
Όμως βιώνουμε και μια περίεργη κατάσταση απο πλευράς covid-19 ...
Να ξέρεις όμως οτι ένα εργαζόμενο κορίτσι είναι πολύ πιο ευάλωτο σε μιά αρνητική κριτική απο ότι νομίζεις καθότι αυτη την εργασία την κάνει για να ζήσει και όχι απο ευχαρίστηση.
Το ότι έμεις επειδή πληρώνουμε αυτές πρέπει να κάνουν ότι θέλουμε είναι λίγο δύσκολο δυστυχώς να το βρείς.
Δεν μπορείς να πάρεις τα ίδια απο κάθε εργαζόμενο κορίτσι.
Η μία θα σου δώσει τα πάντα μέχρι και το "κώλο" της και η άλλη την ομορφιά της.
Ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση, πάντα φιλικά και σεβόμενος ότι δεν πέρασες καλά.