Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 726
που είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια
που είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια
ψαχνω φρεσκα λουλουδια να της προσφερω χαχαχαχαπου είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια
Θεός.......ψαχνω φρεσκα λουλουδια να της προσφερω χαχαχαχαπου είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια
Σοφία] καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Duo Αριάνα – Francesca
Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία] καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία] καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...
Να την φτυνουμε ολοι παιδια να μην την ματιασουμε...Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία] καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Να την φτυνουμε ολοι παιδια να μην την ματιασουμε...Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία] καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Να χύνουμε μέσα της, θες να πεις...