Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.326
- Πόντοι
- 726
που είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια![]()
που είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια![]()
ψαχνω φρεσκα λουλουδια να της προσφερω χαχαχαχαπου είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια![]()
Θεός.......ψαχνω φρεσκα λουλουδια να της προσφερω χαχαχαχαπου είναι τα τριαντάφυλλα σήμερα φίλε μου? Χαχαχαχακαλημέρα στον μαγο με την φανταστική του Σοφια![]()
Σοφία]καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Duo Αριάνα – Francesca
Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία]καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία]καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...
Να την φτυνουμε ολοι παιδια να μην την ματιασουμε...Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία]καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Να την φτυνουμε ολοι παιδια να μην την ματιασουμε...Έτσι ακριβώς: Με τη Σοφία κάθε πρωί...Μόνο έτσι έχουν νόημα τα πρωινά...Σοφία]καλημερα .ετσι με ΣΟΦΙΑ να ξεκινας μαγε καθε πρωι
Να χύνουμε μέσα της, θες να πεις...![]()
![]()
![]()