Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.478
- Πόντοι
- 3.246
Δηλαδη να φαει και μια για σενα ?Μωρό μου πέρασε και για μένα σήμερα καλά.. Είσαι καυλα ρε αστέρι
Δηλαδη να φαει και μια για σενα ?Μωρό μου πέρασε και για μένα σήμερα καλά.. Είσαι καυλα ρε αστέρι
Καλή επιλογή η Δανάη;Θα δοκιμαστεί..αχ,ρε καυλοπουτανε σοφια.να δω ποτε θα σου σκισω την κωλαρα!!!!!!!!!!! την τελευταια φορα δεν σε πετυχα και την πληρωσε η σουφριτσα της δαναης!!!!!!!!!!!!
Καλη επιλογή! Κορμάρα η Δανάηαχ,ρε καυλοπουτανε σοφια.να δω ποτε θα σου σκισω την κωλαρα!!!!!!!!!!! την τελευταια φορα δεν σε πετυχα και την πληρωσε η σουφριτσα της δαναης!!!!!!!!!!!!
αν αντεχεις,παρα πολυ καλη.Καλή επιλογή η Δανάη;Θα δοκιμαστεί..
Ίδιο γράψαμε...Καλή επιλογή η Δανάη;Θα δοκιμαστεί..
Να γινόταν και με τα κιλά αυτόΔηλαδη να φαει και μια για σενα ?
ποσα ξερεις πουτανακι!!!!! γιαυτο την γαμισα,γιατι ειναι πρωτης ταξεως πουτανα.και εσυ εισαι ομως αρχηγος!!!!!!!!!!Καλη επιλογή! Κορμάρα η Δανάη
ti ομαδα ειναιΙωαννα 22 Χ. θα ανέβει σήμερα
Μπόχουμti ομαδα ειναι
Γιατί βρε Σοφία, όπως έχω πει και σε άλλη κοπέλα και θα με πούνε και αγαπούλη, να σέβεστε και να αγαπάτε το σώμα σας όπως είναι βρε κούκλα μου. Τώρα αν κάποιος /κάποια νιώθει άσχημα και θέλει να το αλλάξει , ας έχει πιστη στον εαυτό του και θα τα καταφέρει.Να γινόταν και με τα κιλά αυτό
εδω δε χωρανε οπαδικαti ομαδα ειναι
Το μνπνο θέλει να βλέπει κίτρινους κκκκκκκώλουςεδω δε χωρανε οπαδικα
Το μνπνο θέλει να βλέπει κίτρινους κκκκκκκώλους
Βαζελάκι είμαι αλλά έχω πάρει αυτόγραφο Σαβέβσκι μνπνο θα σέβεσαι..χαχα
Θέλω να πω ότι τουλάχιστον για μένα το φαγητό είναι πειρασμός! Πρέπει όμως και να προσέχουμε λίγο, φυσικά αγαπάω ότι εχω ! ( βέβαια ήταν χιούμορ φυσικά)Γιατί βρε Σοφία, όπως έχω πει και σε άλλη κοπέλα και θα με πούνε και αγαπούλη, να σέβεστε και να αγαπάτε το σώμα σας όπως είναι βρε κούκλα μου. Τώρα αν κάποιος /κάποια νιώθει άσχημα και θέλει να το αλλάξει , ας έχει πιστη στον εαυτό του και θα τα καταφέρει.
ΥΓ: Κατανοώ βέβαια και τη δόση του χιουμορ σου.
Πες με καριολα! Με φτιάχνει ...ποσα ξερεις πουτανακι!!!!! γιαυτο την γαμισα,γιατι ειναι πρωτης ταξεως πουτανα.και εσυ εισαι ομως αρχηγος!!!!!!!!!!
Κωλομαδαti ομαδα ειναι
assteam!!Κωλομαδα