koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.392
- Πόντοι
- 3.446
Φοβερή ΜελιναΜε την άδεια της @Μελίνα magicgirls... πριν από λίγες μέρες που με έστειλε στο υπερπέραν πάλι
Αγάπη μου, άσε το κεφάλι στην θέση του! Θα βρεθούμε οπότε μπορέσεις! Φιλιά πολλάΈχω κάτσει απέναντι από πέτρινο τοίχο (γωνία για την ακρίβεια) και είμαι έτοιμος να δώσω μια με το κεφάλι, καθώς λίγες μέρες πριν, κανονισμένο ραντεβού με την @Sofia_Magic , λόγω ανωτέρας βίας το ακύρωσα..
Μαλο και από τα δύο ...θα έλεγα εγωωω✨️✨️τι να κανεις εδω να πιεις απο την κουπα η απο το ...
Πως τα λες έτσι πως τα λεςΑγάπη μου, άσε το κεφάλι στην θέση του! Θα βρεθούμε οπότε μπορέσεις! Φιλιά πολλά
Είσαι 24ωρο όρθιο εσύ...Πως τα λες έτσι πως τα λες
καυλωσα
Θα σου πω την αμαρτία μουΕίσαι 24ωρο όρθιο εσύ...
Εγώ κατά της 2 ξημέρωμα, μια την ημέρα επιβάλλεται....Θα σου πω την αμαρτία μου
χθες τράβηξα μία για πάρτη σου
βλέποντας την φωτογραφία προφίλ σου
Πόσα λεπτά τράβηξε?Εγώ κατά της 2 ξημέρωμα, μια την ημέρα επιβάλλεται....
15 ολόκληρα λεπτάΠόσα λεπτά τράβηξε?
Λιγα15 ολόκληρα λεπτά
εγώ Χθες το βράδυ μετά από το ραντεβού μου με κορίτσι του χώρου και μετά από δύο γύρους μαζί της15 ολόκληρα λεπτά
Και δεν με κάλεσες να έρθω και εγώ να κάνουμε κάνα λεσβιακό ( αν είναι καυλιαρα) αν δεν είναι, άστο το παίζω μόνη μου χωρίς γκρίνια....εγώ Χθες το βράδυ μετά από το ραντεβού μου με κορίτσι του χώρου και μετά από δύο γύρους μαζί της
μόλις έφυγε το κορίτσι τράβηξα μία για πάρτη σου επί 19 λεπτά στην τουαλέτα βλέποντας τη φωτογραφία σου
είχα καυλώσει άσχημα με τα μαύρα νυχάκια σου
Ερωτικό έργο τέχνης είναι το κορίτσιΚαι δεν με κάλεσες να έρθω και εγώ να κάνουμε κάνα λεσβιακό ( αν είναι καυλιαρα) αν δεν είναι, άστο το παίζω μόνη μου χωρίς γκρίνια....
Θέλω κ εγώ λεσβιακο με μια φίλη μου!Και δεν με κάλεσες να έρθω και εγώ να κάνουμε κάνα λεσβιακό ( αν είναι καυλιαρα) αν δεν είναι, άστο το παίζω μόνη μου χωρίς γκρίνια....
Ότι Θέλει το μωρό μουΘέλω κ εγώ λεσβιακο με μια φίλη μου!