xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
[…]
βέβαια έπρεπε να ρωτήσει το γραφείο πριν κάνει την κίνηση αυτή, λάθος μεγάλο..
[…]
[…]
βέβαια έπρεπε να ρωτήσει το γραφείο πριν κάνει την κίνηση αυτή, λάθος μεγάλο..
[…]
Εξακολουθείτε να αμφιβάλετε και να νομίζετε ότι τα αρνητικά σχόλια είναι ψευδή;[…]
αν έχει κάνει κάτι λάθος άνθρωπος είναι και όχι ρομπότ θα το διορθώσει σύντομα...
[…]
Τι έγινε; Καταλήξατε πουθενά; Βγήκε κάνα συμπέρασμα από την έρευνα σας;[…]
Ανέβηκαν 3 κριτικές παροιμίες σε διάστημα 2 ημερών το έψαξα και το ψάχνω να δω τι έχει γίνει.
[…]
[…]
δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε
[…]
Θα σας απαντήσω από Δευτέρα γιατί είμαι από το κινητό
Μακάρι να μπουν!!![…]
είναι και άλλα κορίτσια που θέλουν να μπουν στο νήμα για να δουλέψουν, ευχαριστώ
Έβαλε την φωτιά από τα νεύρα της με αυτά που γράφονται εδώ;πολύ φοβάμαι οτι κρύβεται η Μπέλα πίσω από την φωτιά
Και να θαφτεί το θέμα θέλουν και προφανώς δεν έχουν και τι να απαντήσουν …Αφήστε...
Δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο.
Έχουμε καταλάβει ότι επιθυμείτε να "θαφτεί" το όλο θέμα.
[…] Άλλωστε η Μπέλλα ανακάλεσε αυτά που είπε και είναι προς τιμή της. […]
με αφορμή το ποστ της κοπέλας θα ήθελα και εγώ να πω 2 λόγια...αν και ανακάλεσε... […]
Σας μιλαω σαν ανθρωπος ουτε επιτεθηκα προσωπικα σε σενα...Ουτε καν γνωριζομαστε προσωπικα εδω μεσα Φυσικα και εχω απογοητευτει με αυτους συγκεκριμενα που εχουν κανει την παραπληροφορηση γιατι ειμαι 4 χρονια στον χωρο απο τα 18-22 σεβομαι τ ψωμι μου οπως κ εσεις το δικο σας γιαυτο και κατι τετοια θεματα που θειχτηκαν τα αναιρω..Ευελπιστω να μην υπαρχουν αλλες τετοιες κακουχιες γενικοτερα πουθενα και να παρχει ειλικρινια ❤ Ευχαριστω που μου λυσατε καποιες αποριες αυτα ειχα να πω κ να ρωτησω.Να περνατε παντα καλα
αφιερωμενοΡε μαγε βάλε και μια τις βυζάρες της Πάολα!!!θέλω πολύ...!!!
Με διελυσες...αφιερωμενο