Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 16.127
- Πόντοι
- 2.256
κοιμαται!κουραστηκε η ψυχουλα μουθα τον ενημερώσω!!
ΥΓ: που να'ναι τώρα? θα τρώει ή θα κοιμάται λες???????
κοιμαται!κουραστηκε η ψυχουλα μουθα τον ενημερώσω!!
ΥΓ: που να'ναι τώρα? θα τρώει ή θα κοιμάται λες???????
τον κούρασε εκείνη η ψυχή?κοιμαται!κουραστηκε η ψυχουλα μου
εμενα μου ειπε οτι παει για μπακλαβατον κούρασε εκείνη η ψυχή?
Ήρθε έτσι γδυμενη...αυτό κράτα εσυ@james034 τι ειναι το ξεδω που γραφει το μνπνο
Ήρθε έτσι γδυμενη...αυτό κράτα εσυ
εμενα μου ειπε οτι παει για μπακλαβα
Δεσποινάρα μας εσύ θα κάνεις ό,τι θέλεις, δεν μπορεί να σου υποδείξει κανείς τί θα κάνεις. Αν μου επιτρέπεις όμως, μην αφήσεις μαλακισμένα σχόλια να σε ξενερώνουν. Βγάζεις όμορφη κάβλα στα ποστ σου, είσαι ευγενική και δεν ενοχλείς την μεγάλη πλειοψηφία, πιστεύω, του φόρουμ. Γι’αυτό να συνεχίζεις να ποστάρεις όσο και όποτε θέλεις.Αγάπη μου γλυκια είχα πει να μην γράφω αλλά τελικά με έκανες και να γράψω και να σχολιάσω..
Είδες που το έβαλες το Δωράκι μου και σου πάω πολύ Σοφία μου..Σε ευχαριστώ πολύ που το φοράς και με τιμάει..Σαγαπω πολύ θεαααα μου..✨️
Αυτό θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ,,,,,Θέλω να γλύψω και την Ήρα και να σας παίρνω μάτι να γαμιεστε πριν σας αναλάβω να σας πεθάνω στη καυλα .....
Νομιζω οτι η Ηρα θα σκασει απο την ζήλεια τηςΑυτό θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ,,,,,
Πρώτα όμως θα σε λιώσω στο γλύψιμο εγώ με τη θεϊκή μου γλώσσα μέχρι να τελειώσεις ,,,,,
⚡️⚡️⚡️
Σοφία αύριο;Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες
Βικτώρια Αθηνά Νίκη Τζένη Δανάη
Σοφία αύριο;
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες. Θα ήταν πιστεύω καλό να βλέπαμε και φωτό και από άλλες κοπέλες των οποίων η καρτέλα έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό.
Καλή εβδομάδα καύλες!!!!
Τρίτη από νωρίς οι σεξοθεραπείες.....
Σήμερα αράζω τη μουνάρα μου.....
....μου την έλιωσαν τα αγόρια μου το σουκου ....αχχχ