despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.050
Καλησπέρα Σπύρο μου γλυκιε..σου πιανει καποιος τον κωλο
Αχχ..Δεν το κατάλαβα ότι μου το έπιανε.. χαχαχα..Τον αλήτη και του είπα πιάσε βαζάκι ο κωλος είναι για το Σπύρο μου..
Καλησπέρα Σπύρο μου γλυκιε..σου πιανει καποιος τον κωλο
Σπύρο μου δεν είναι αυτό που βλέπει σε γελούν τα ματάκια σου καλό μου..πειτε μου οτι δεν αυτο που νομιζω αδερφια
πες τα ρε δεσποιναρα! @Xaramofais - @james034 αμεσως να πειτε κερατα δηλ!Σπύρο μου δεν είναι αυτό που βλέπει σε γελούν τα ματάκια σου καλό μου..
χαχαχα..Είμαι μια αμαρτωλή..
Όχι δεν ήτανε κέρατο..πες τα ρε δεσποιναρα! @Xaramofais - @james034 αμεσως να πειτε κερατα δηλ!
πολυ κακια δεσποινα μου!μην δουν μια γυναικα να της πιασουν τον κωλο!αμεσως να της βγαλουν το ονομα!Όχι δεν ήτανε κέρατο..
Θα πω ήτανε μια στιγμή Αδυναμίας... Σηχωραμε...
Έτσι Ακριβώς Σπύρο μου εσύ μόνο με καταλαβαίνεις για αυτό είμαι πολύ φίλη σου..Και θα σου δίνω να πείσεις το κρασάκι σου έτσι ακριβώς..πολυ κακια δεσποινα μου!μην δουν μια γυναικα να της πιασουν τον κωλο!αμεσως να της βγαλουν το ονομα!
Από τις καλύτερες φωτο που έχουν ανέβει γενικά. . .Καλό βράδυ Αστερακια μου γλυκά και Αύριο πάλη μαζί σας Διαθέσιμη 18.00 .Φιλάκια τρέλα το Δέσποινακι σας
ασπρο....πατο (δεν θελω σχολια) κουκλα μου!!Έτσι Ακριβώς Σπύρο μου εσύ μόνο με καταλαβαίνεις για αυτό είμαι πολύ φίλη σου..Και θα σου δίνω να πείσεις το κρασάκι σου έτσι ακριβώς..
Χαχαχα..
Την σχωρεσες κιολλας??ασπρο....πατο (δεν θελω σχολια) κουκλα μου!!
Σε ευχαριστώ πολύ Αστέρι μου γλυκό..Να και ένας που ξεχωρίζει φωτογραφεία και στιγμή της Φωτογραφίας λεπτομέρεια διακριτική..Να σε καλαΑπό τις καλύτερες φωτο που έχουν ανέβει γενικά. . .
μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο που νομιζα!Την σχωρεσες κιολλας??
Aληθεια λέει....μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο που νομιζα!
Στείλε εσύΣοφακι αν είναι εύκολο στείλε μου ένα μήνυμα να σε ρωτήσω κατι
Aμα θες στείλε και σε εμένα τώρα που ετοιμάζομαι γιαΣτείλε εσύ
Όχι εσύ να στείλεις....Aμα θες στείλε και σε εμένα τώρα που ετοιμάζομαι για
Aμα θες στείλε και σε εμένα τώρα που ετοιμάζομαι για
@Sofia_Magic Ο Χορνυ είπε να μου στείλεις για να αλλάξω κινητόΠρόσεξε μή σοῦ πέση τὸ κινητό μές στό μπάνιο ἐπειδή θά σοῦ ἀνέβη κάτι ἄλλο μέ αὐτό πού θά σοῦ στείλη
εχει μπερδεψει το ζεστο με το κρυο και το σαπουνι με το κινητο αυτην την στιγμηΠρόσεξε μή σοῦ πέση τὸ κινητό μές στό μπάνιο ἐπειδή θά σοῦ ἀνέβη κάτι ἄλλο μέ αὐτό πού θά σοῦ στείλη
Κάτσε να τσακωσω πρώτα φωτόεχει μπερδεψει το ζεστο με το κρυο και το σαπουνι με το κινητο αυτην την στιγμη