gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.044
- Πόντοι
- 4.027
Τιμουλα και φωτό?Να στειλω την κοπέλα μου να ενισχυσει την ομαδα
Τιμουλα και φωτό?Να στειλω την κοπέλα μου να ενισχυσει την ομαδα
Σωματαρα και ματάρες!! Κοίτα να δεις, και δεν την είχα προσέξει!!
Αγόρι μου γλυκό είναι φωτογράφιση από φίλο φοτογραφω που έχουμε κάνει ένα νέο.ηλικο σας είχα πει σιγά σιγά θα σας ανεβάζω φωτογραφίες από γνωστό φοτογραφω που θα γυνή και κάποια στιγμή μια έκθεση από εκείνων για φωτογραφίες από γυναίκες που προσφαρουνε ερώτηκες και συνοδούς...φοβερές φωτογραφίες η Δέσποινα! Ούτε ο Χέλμουτ Νιούτον έτσι.....
Καμια με κωλο πες να βγαλει δεσποιναρα μαςΑγόρι μου γλυκό είναι φωτογράφιση από φίλο φοτογραφω που έχουμε κάνει ένα νέο.ηλικο σας είχα πει σιγά σιγά θα σας ανεβάζω φωτογραφίες από γνωστό φοτογραφω που θα γυνή και κάποια στιγμή μια έκθεση από εκείνων για φωτογραφίες από γυναίκες που προσφαρουνε ερώτηκες και συνοδούς...
Παντός σε Ευχαριστώ πάρα πολύ που σας αρέσουν ότι ανεβάζω..και σύντομα θα δείτε και σε λίμνες Δάση και τοπία όμορφα που με μαγεβου και μένα με γυμνό ηλικο
Σπύρο μου θα ανεβάσουμε σιγά σιγά από όλα..Αλλά να βλέπουμε και ποιοτικές φωτογραφίες λέω εγώ ή γυναίκα δεν έχει μόνο καλό έχει και σώμα και πρέπει να διγνη ο φακός και την λεπτομέρεια σε μια γυναίκα.. Για να αγαπητή ο φακός και το ματισα το όμορφο..Καμια με κωλο πες να βγαλει δεσποιναρα μας
Έτσι ακριβώς όπως το λες αστέρι μου γλυκό..Ωραιες φωτο ερωτικες σεξουαλικες και καλιτεχνηκιες
μα θελω κωλοΣπύρο μου θα ανεβάσουμε σιγά σιγά από όλα..Αλλά να βλέπουμε και ποιοτικές φωτογραφίες λέω εγώ ή γυναίκα δεν έχει μόνο καλό έχει και σώμα και πρέπει να διγνη ο φακός και την λεπτομέρεια σε μια γυναίκα.. Για να αγαπητή ο φακός και το ματισα το όμορφο..
Λίγο διαφορά από μένα θέλω να το βλέπετε..
Σας ευχαριστώ πολύ
μα θελω κωλο