Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.542
- Πόντοι
- 29.667
Σωματαρα!!!Βρίσκεις?Απαπαπα
Δεν το λυπάσαι καθόλου?!!!
Σωματαρα!!!Βρίσκεις?Απαπαπα
Μαγε , την θέλω για ....3ημερο 28η ΟκτωβρίουΒρίσκεις?Απαπαπα
Στείλε μου inbox για να σου πω καύλα@ΔανάηMagic καύλα μου γλυφοκώλι κάνεις;
Are you talking for me???Μαγε , την θέλω για ....3ημερο 28η Οκτωβρίου
Και πάλι αν μου φτάσει τοσο με αυτό το καβλοπυραβλο
@ΔανάηMagic Μιλάμε για τόσο ξεμουνιασμα και ειδικά ξεκώλιασμα που δεν θα μπορείς να περπατήσεις μετά αναφτρα μου. Ούτε να κάτσεις καν. Εκτός και αν έχει πούτσα κάγκελο εκεί.
Έλα να γίνει χαμός εδώ πάνω όλοι με τα κοντάρια θα σε περιμένουμε!!!!!Are you talking for me???
Wow να ρθω να πάρω τη Θεσσαλονίκη???πωπωωωω
Στο αεροδρόμιο θα ρθω ξεκωλιαρα μου εσύ.Are you talking for me???
Καλα εσύ θες πουτσα όλη νύχτα να σε κάνει κάποιος καλά καριολακιΒρίσκεις?Απαπαπα
Χαχαχα σταματαα κωλαρα εθιστικήAre you talking for me???
Με προκαλείτε κύριε ΥπουργέΧαχαχα σταματαα κωλαρα εθιστική
Βάλε και καμιά τσόντα σου καύλα…!!!καλημέρα καλημέρα αστεράκια μου γλυκά.. να και να μυστικό της δέσποινας της αρέσει ο χορός άρα κάποιοι ξέρετε κάποιοι όχι κάποιοι που γνωρίζουνε διαλέγουνε και τα όμορφα δωμάτια που μου αρέσουν.. σας εύχομαι ευλογημένη κυριακή και σας περιμένω από τρίτη διαθέσιμη 18 ώρα Φιλάκια πολλά από το Δεσποινακι σας με γεμάτο ιερά σάλια και τρελη καύλα με φαντασιώσεις
Χορεύεις αισθησιακά Δέσποινα; Στριπτίζ;καλημέρα καλημέρα αστεράκια μου γλυκά.. να και να μυστικό της δέσποινας της αρέσει ο χορός άρα κάποιοι ξέρετε κάποιοι όχι κάποιοι που γνωρίζουνε διαλέγουνε και τα όμορφα δωμάτια που μου αρέσουν.. σας εύχομαι ευλογημένη κυριακή και σας περιμένω από τρίτη διαθέσιμη 18 ώρα Φιλάκια πολλά από το Δεσποινακι σας με γεμάτο ιερά σάλια και τρελη καύλα με φαντασιώσεις
H προσωποποίηση της καύλας είσαι Δανάη...Αχαχαχα λιγουλάκι
....τόσο δα
καυλιάρικα αγόρια !!!!!!
Ναι όσοι το ξέρουνε για αυτό με διαλέγουν έτσι σε τέλειο δωμάτιο ...Χορεύεις αισθησιακά Δέσποινα; Στριπτίζ;
Καλή σου ημέρα έγινε θα το κοιτάξω να κανονίσω την επόμενη φορά που θα είμαι ΑθήναΝαι όσοι το ξέρουνε για αυτό με διαλέγουν έτσι σε τέλειο δωμάτιο ...
Καλημέρα αστεράκι μου γλυκό καλή κυριακή να εχεις..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αστεράκι μου και μεγάλη μου τιμή να χορέψω για σέναΚαλή σου ημέρα έγινε θα το κοιτάξω να κανονίσω την επόμενη φορά που θα είμαι Αθήνα
Όπα όπα Δεσποινάκι χωρευεις κι όλας;καλημέρα καλημέρα αστεράκια μου γλυκά.. να και να μυστικό της δέσποινας της αρέσει ο χορός άρα κάποιοι ξέρετε κάποιοι όχι κάποιοι που γνωρίζουνε διαλέγουνε και τα όμορφα δωμάτια που μου αρέσουν.. σας εύχομαι ευλογημένη κυριακή και σας περιμένω από τρίτη διαθέσιμη 18 ώρα Φιλάκια πολλά από το Δεσποινακι σας με γεμάτο ιερά σάλια και τρελη καύλα με φαντασιώσεις