Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.049
- Πόντοι
- 2.256
αδερφοςΠου το καταλαβες ρε...
Καμερα στο μουνι μου εχεις βαλεις Σπυρο μου
αδερφοςΠου το καταλαβες ρε...
Καμερα στο μουνι μου εχεις βαλεις Σπυρο μου
κλαιωωωω μλκααδερφος
Παντα Σπυρο μου..αδερφος
Kαλά κι εμείς...να εδώ μωρέ...ο ξάδερφος μου ο @Spiros_73 περιμένει (ελπίζει) να του δείξεις κι εσύ την κωλάρα σου!Ολα καλα και εγω...Μωρε..Εεσυ τα δικα σου νεααα..Ολα καλα...χαχαχα
Πρώτα παραμερίζεις το εσώρουχο και κάνεις ένα σπέσιαλ γλείψιμο σ αυτό το όμορφο μουνάκι, όπως του αξίζει δηλαδήΑυτά είναι!!!
Καυλιάρικαυγρά φιλιά παντού
Διαθέσιμη από Πέμπτη βράδυ (23.00 )
Και μετά βγάζεις το κόσμημα και το καρφώνεις με δυναμη στην κωλάρα εν μέσω βρωμόλογων και χαστουκιών.
ντροπή!!Πρώτα παραμερίζεις το εσώρουχο και κάνεις ένα σπέσιαλ γλείψιμο σ αυτό το όμορφο μουνάκι, όπως του αξίζει δηλαδή
Και μετά βγάζεις το κόσμημα και το καρφώνεις με δυναμη στην κωλάρα εν μέσω βρωμόλογων και χαστουκιών.
Είσαι για τρελές φαντασιώσεις μωρό.
Κοκκίνι(η)σα που το σκέφτηκα...
@hornyasfuck βοήθεια...
μα να θες να κάνεις τέτοια πράματα στο κορίτσι αυτό, το γλυκό....το συνετό...το σεμνό?!?!Κοκκίνι(η)σα που το σκέφτηκα...
@hornyasfuck βοήθεια...
έλα μου ντε!Τϊ θές νά κάνω ἐγώ;
ΚοκκινησαΤϊ θές νά κάνω ἐγώ;
Αστερι μου την ανεφασα πρ πρωι..Kαλά κι εμείς...να εδώ μωρέ...ο ξάδερφος μου ο @Spiros_73 περιμένει (ελπίζει) να του δείξεις κι εσύ την κωλάρα σου!
Μια (της Δανάης) = καμία!
Καλα ποτε δουλευεις εσυ,ολη μερα στο Μπου εισαι?Για το φιλο μου Σπυρο προτα..
Δευτερο για τα αγορακια μου δεν βλεπου πρωινες οικονες γιατι ειμαστε λογο πρωινα κοριτσακι για να λεμες καλημερα..
Και τριτο Σπυρο αστερι μου ελλα παρεμε απο εδωωω...
Πολυ φιλος μου αυτο το Αγορι...
χαχαχα
Και τωρα ειμσι στη δουλεια αηορι μου μην αχονεσε εσυ...Καλα ποτε δουλευεις εσυ,ολη μερα στο Μπου εισαι?
Για το φιλο μου Σπυρο προτα..
Δευτερο για τα αγορακια μου δεν βλεπου πρωινες οικονες γιατι ειμαστε λογο πρωινα κοριτσακια για να λεμε καλημερα..
χαχαχα
What a nice ass!!καλα το ειπα @james034Για το φιλο μου Σπυρο προτα..
Δευτερο για τα αγορακια μου δεν βλεπου πρωινες οικονες γιατι ειμαστε λογο πρωινα κοριτσακια για να λεμε καλημερα..
χαχαχα
Πολύ φίλος σου…αλλά και δικός μου!!! (Cousin)Για το φιλο μου Σπυρο προτα..
χαχαχα