Happyfucker35
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2024
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανείς από τις καινούριες; και αν ναι.. ποια αξίζει; καλή συνέχεια στους συναγωνιστες
Γνωρίζετε ποιες κοπέλες κάνουν duo;
να εχεις ενα ομορφο σαββατοκυριακο καυτομαναρακιΑστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο και να μου περασεται ομορφα τα ξαναλεμε παλη απο την Τριτη με πολλα Ζουμερα φιλακια απο το Δεσποινακι σας
Καλά να περάσεις ΔέσποιναΑστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο και να μου περασεται ομορφα τα ξαναλεμε παλη απο την Τριτη με πολλα Ζουμερα φιλακια απο το Δεσποινακι σας
Θα συμφωνήσω 100%.Οι νεες φωτο τως Τζενης ολα τα λεφτα!! Κανονικα ολες οι κοπελες του γραφειου θα επρεπε να ειχαν παρομοιες ερασιτεχνικες φωτογραφιες ,μιας και οι «επαγγελματικές» που υπαρχουν , κρυβουν τα παντα..
Δεν υπάρχουν ντουο εντός γραφείου.Γνωρίζετε ποιες κοπέλες κάνουν duo;
Σε ευχαριστω πολυ ομορφια μουνα εχεις ενα ομορφο σαββατοκυριακο καυτομαναρακι
Σε ευχαριστω πολυ Αστερακι μου γλυκοΚαλά να περάσεις Δέσποινα
Αστερακι μου συμφωνο και εγω αλλα αν κοιταξη και εγω και η Σοφια και η Μελινα και η Αλεξια και η Δαναη και η Βικυ και η ισιδωρα και η Ελιζα εχουμε φοτογραφιες και ανεβαζουμε βιντεακια ερασιτεχνικα_η φοτο ερασιτεχνικες και οχι <<επαγγελματικες >>που της τραβαμε μονη μας..Αρα να ξερουμε καλο μου τι γραφουμε και τι λεμε..Οι νεες φωτο τως Τζενης ολα τα λεφτα!! Κανονικα ολες οι κοπελες του γραφειου θα επρεπε να ειχαν παρομοιες ερασιτεχνικες φωτογραφιες ,μιας και οι «επαγγελματικές» που υπαρχουν , κρυβουν τα παντα..
Να είσαι καλά αστεράκι να περάσεις ένα όμορφο και γεμάτο καύλα σαββατοκύριακοΑστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο και να μου περασεται ομορφα τα ξαναλεμε παλη απο την Τριτη με πολλα Ζουμερα φιλακια απο το Δεσποινακι σας
Σε ευχαριστω πολυ Αστερακι μου γλυκο και εσυ να μου περασεις ομορφαΝα είσαι καλά αστεράκι να περάσεις ένα όμορφο και γεμάτο καύλα σαββατοκύριακο
Αναφέρομαι κυριως στις νεες κοπελες που ερχονται κατα καιρους οπως και στις μικροτερες ηλικιακα που οι φωτο στο σαιτ δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικές!Αστερακι μου συμφωνο και εγω αλλα αν κοιταξη και εγω και η Σοφια και η Μελινα και η Αλεξια και η Δαναη και η Βικυ και η ισιδωρα και η Ελιζα εχουμε φοτογραφιες και ανεβαζουμε βιντεακια ερασιτεχνικα_η φοτο ερασιτεχνικες και οχι <<επαγγελματικες >>που της τραβαμε μονη μας..Αρα να ξερουμε καλο μου τι γραφουμε και τι λεμε..
Με ολοι μου την αγαπη το λεω και με το Σεβασμο στο προσωπο σου.Στα ομορφα κοριτσακια μου του γραφειου που ειναι ολες ομορφες και καλα παιδια
Για μενα καλα κανεις και λες την γνωμησου Αστερι μου γλυκο..Για αυτο και εγω ηθελα και θελω να ανεβαζω κατι δικο μου σηνηθος γιατι θελω να εχετε ολοι σας οικονα για μενα...Σε ευχαριστω πολυ για την Απαντηση σου και αν σε ενοχλησε το σχολειο μου σου ζητω συγνωμη με ολο το σεβασμο στο προσωπο σου Αστερι μουΑναφέρομαι κυριως στις νεες κοπελες που ερχονται κατα καιρους οπως και στις μικροτερες ηλικιακα που οι φωτο στο σαιτ δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικές!
ΚαυλιαραΓια παρτη σουΑστεριακι μου γλυκο
Γαμείς & δέρνεις με την ορθογραφία σου.Μας πόνεσαν τα μάτια..Γκούγκλαρε να δεις πως γράφονται οι λέξεις..Για μενα καλα κανεις και λες την γνωμησου Αστερι μου γλυκο..Για αυτο και εγω ηθελα και θελω να ανεβαζω κατι δικο μου σηνηθος γιατι θελω να εχετε ολοι σας οικονα για μενα...Σε ευχαριστω πολυ για την Απαντηση σου και αν σε ενοχλησε το σχολειο μου σου ζητω συγνωμη με ολο το σεβασμο στο προσωπο σου Αστερι μου
Σε ευχαριστω πολυ ...Γαμείς & δέρνεις με την ορθογραφία σου.Μας πόνεσαν τα μάτια..Γκούγκλαρε να δεις πως γράφονται οι λέξεις..
Μωρά μου πως τα περνάτε Δευτέρα θέλω την αγάπη σας από κοντά και την καυλα σας… υπάρχει μια περίπτωση και για αύριο αλλά δεν είναι σίγουρο ανάλογα εάν το θέλετε και εσείς φιλια
Έχω σταματήσει να συμμετέχω στο νήμα για προσωπικούς λόγους,αλλά εδώ θεωρώ πως χρειάζεται!
Δεσποινάκι μου γλυκό πάντα με τον καλό σου λόγο για όλα τα κορίτσια,το εκτιμώ πολύ!! Πιστευω δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη παρά μόνο όταν προσβάλεις και αδικείς κάποιον. ΔΕΝ υπάρχει κάτι τέτοιο σε κανένα σου σχόλιο!
Ειδαμε και αυτούς που το παίζουν μορφωμένοι τι επίπεδο έχουν, που κοιτάνε και θα στην "πουν" για την ορθογραφία και όχι την ευγένεια που έχεις!!
Μόρφωση και παιδεία είναι εντελώς διαφορετικά κομμάτια, η μόρφωση είναι κάτι που διορθώνεται και στα 30 και στα 40 και στα 50!