hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Εσυ καλο μου εισαι οκ.
Γιατι για σενα ητανε
Εσυ καλο μου εισαι οκ.
Γιατι για σενα ητανε
Αστερακι μου γλυκο ...@despoinamagicmilf μην τον ακούς γλυκιά μου.... εξαφάνισε τον δονητη στην κωλαρα σου βαθιά...με παθος
Αστερακι μου γλυκο ...
Αν μπωρο να τον εξαφανισω μπωρουνε οσοι με εχουν παρει να σου πουνε.
Μην αχονεσε ο κωλος μου ολα τα εξαφανιζει
Παντως θα το κανω και αυτο σε αλλο βηντεακη μου..Στο μουνι όλες χώνουν και από κάτι τίς...σιγά τα αυγά ...
Στον κωλο μας νοιάζει να εξαφανίζουν και τις μπάλες
Ετσι ακριβως φαινονται ολεςΣυνεχῶς τοῦρμπο μᾶς κάνεις! Φαίνονται ΟΛΕΣ οϊ τρύπες σου... προπονημένες...
Ακριβό δίκαια η Δεσποιναρα ...Παντως θα το κανω και αυτο σε αλλο βηντεακη μου..
Σου εχω ηλυκο μπολικο.
μου θύμισες τους καποιους Πατρινούς αν δεν κάνω λάθος ,πίσω στα '90s, όπου έκαναν τηλεφωνικές φάρσες όπου σε μια έλεγαν σε αυτόν που απαντούσε "πες μου ότι είσαι ατριχος , μόνο αυτό πες μου "ΕΝΑΣ λόγος! Πάντως ξυρίζω καί τὰ μαλλιά καί τὶς μασχάλες ἐπίσης.... Καί ἐκεῖ κάτω ἀποτρίχωση
α εγώ δηλαδή με την κοτσίδα μέχρι τον κωλο είμαι μπρουταλ ;; χαχα!Εμένα στον αντρα μου αρέσουν Χορνυ μού, τον κάνει πιο αρσενικό, τριχουλες Στο χέρι, στήθος, λιγο ψαλιδάκι κάτω και είναι κομπλέ! Όχι σαν αυγό...
Είσαι ανάμεσα σε ροκ και μέταλ ! Μιας και σε έχω δει( όχι σεξ) αλλά μιλάμε για της τρίχες στο σώμα του άντρα, κατά δικό μου προσωπικό γούστου...α εγώ δηλαδή με την κοτσίδα μέχρι τον κωλο είμαι μπρουταλ ;; χαχα!
Τι κανει η γιολαντα?δωστης ενα γλωσσοφιλο εκ μερους μας.και πλακομουνι και ψαλιδατο.και οτι αλλο σας καυλωνειΘυμάσαι το ραντεβού με Γιολάντα...ωραίο ραντεβού...
Πάντως εμένα μου αρέσει το πουτάνα....με καυλωνειΚαλημέρα! Συνέχισε ἔτσι! Μᾶς καυλώνεις γιά τὰ καλά μὲ τὰ προστυχόλογα! ΥΓ: "Τοῦ καθενός"
Ετσι πρεπει να ναι οι γυναικες.Πάντως εμένα μου αρέσει το πουτάνα....με καυλωνει
Μα άμα με βάζετε στα 4 και μου βασανιζετε τα πάντα όλα είναι να μην καυλώνωΕσύ είσαι συνέχεια καυλωμενη μωρό μου,τι να λέμε τώρα
Αχ πως με κακομαθαινειςΜα τι υπέροχο κωλί
Το καλύτερο μουνι κ βυζάρες στο σάιτ... τρέμωΈλα καυλι μου μεγάλο να τραβάμε μαζί! ( πιπέρι Σοφιαααα )
Ο μάγος έχει πολλές καυλιαρες, πρέπει να κάνεις την έρευνα σου...ξέρει ποια είναι η βασίλισσα του μαγου.. η καύλα του αιώνα κορμί για ανελέητο γαμησι..Σ..
Εσυ εισαι το τοτεμ της καυλαςΟ μάγος έχει πολλές καυλιαρες, πρέπει να κάνεις την έρευνα σου...
καλές έχει όντως αλλά εσύ...Ο μάγος έχει πολλές καυλιαρες, πρέπει να κάνεις την έρευνα σου...