Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Αύριο όμως καινούρια μέρα με καινούρια νύχια κτλ.....Σε εχουν χακαρει
Αύριο όμως καινούρια μέρα με καινούρια νύχια κτλ.....Σε εχουν χακαρει
Ποια νύχια μάνα μου..?Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Θα κλείσω τελευταίο ραντεβού ημέρας, σε χοτελ πηδουτελ και μετά θα σε πάω στην Κύμης στον Αλέκο, για πολυυύ σπέσιαλ βρώμικο, XXL hot dog.Αποστάσεις από τον έρωτα! Και ποιος το θέλει... εγω λέω φουντώνει τον Έρωτα...Αλλά μεταξύ μας, είμαι και ρομαντική ψυχή! Ιδικά οταν κόβω με τα δόντια κομμάτι Παριζακι και η ώρα είναι 03:00 το πρωί...
Εγώ πάντως ακουστα έχω, το "μπρος παρθένα, πίσω μπαίνουν ""...Είμαι παρθένα από Κωλο....
Κ εγω γουρουνάκι και μου αρέσει....Θα κλείσω τελευταίο ραντεβού ημέρας, σε χοτελ πηδουτελ και μετά θα σε πάω στην Κύμης στον Αλέκο, για πολυυύ σπέσιαλ βρώμικο, XXL hot dog.
Εκτός και αν είσαι βηγκαν, οπότε σαλάτα μαρούλι ντομάτα κρουτον (εγώ πάλι σαν γουρουνάκι θα φάω, σόρρυ).
Αρχικα μας καυλωνει η ροζουλι κωλοτρυπιδουλα σου.θα κανεις και πεντικιουρ?Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Δε τις φερνεις για καστινκ στο μαγο?Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςς
Κι οτι εψαχνα καλο@κοριτσι για σπιτι και παρθενο απο πισω...Είμαι παρθένα από Κωλο....
Παστίτσιο+ μουσακά να κάνει καλό, άμα ανοίγει και φύλλο για πιπουλες, ε σόρρυ πιτουλες, όλα καλά μύστη μου!Κι οτι εψαχνα καλο@κοριτσι για σπιτι και παρθενο απο πισω...
Πιπουλες καλά το λες...Παστίτσιο+ μουσακά να κάνει καλό, άμα ανοίγει και φύλλο για πιπουλες, ε σόρρυ πιτουλες, όλα καλά μύστη μου!
Υπομονή κ έρχεται..Καμία φωτό με βυζί της Μελίνας θα παίξει;
ποσο εγω πχια!!@Spiros_73 .....
Καλά που το είπες ότι είναι κόκκινα τώρα γιατί νομίζω πως κανείς μας δεν εστίασε εκείΚαλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Με γεια τα νύχιαΑύριο όμως καινούρια μέρα με καινούρια νύχια κτλ.....