Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 2.836
αυτός ήταν το πιο γρήγορο...φαντασου να ήταν το δεύτερο εδωΤι θεία βρε σπερματοζωάριο....
αυτός ήταν το πιο γρήγορο...φαντασου να ήταν το δεύτερο εδωΤι θεία βρε σπερματοζωάριο....
Ετσι....Σε σχέση με τα παραπάνω παντως πιστεύω οτι καθε κοπέλα έχει το κοινό της. Και αυτό ειναι και το πιο λογικό. Ολες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές. Και η Αριάνα , και η Σοφία και η Γιολάντα και η Βίκυ και τόσες άλλες κοπέλες. Απλά ο καθένας έχει την δική του, γιατί με εκείνη ένιωσε περισσότερη καύλα, είχε περισσότερη χημεία, του άρεσε περισσότερο κλπ.
Μου αρέσεις εσύ! Μιλάς πάντα ωραία και με σεβασμό ( γενικά) υσχει ο καθένας έχει την αγαπημένη του και είναι σεβαστό! Υπάρχουν που και που κάτι κατινες που στο άκουσμα το ΟΧΙ τους πιάνει κρίση πανικού, τούς βλέπεις μέρα νύχτα εδω μπάς και πετάξουν καμία κλανια! Αυτούς δεν τους βλέπουμε καννννΔεν θα τα χαλάσουμε εκεί συνάδελφε. Κώλος, κώλος. Γιατί όχι; Μια ζωή την έχουμε. Γιατί να τον στερούμαστε;
Mε το καλό να το δώσουμε και αυτό το κορίτσι. Ολες θα σας αποκαταστήσουμε, το έχουμε βάλει σκοπο εδώ μέσα . Eχουμε δώσει ιερό όρκο μεταξύ μας. Δεν θα μείνει καμια σας ελεύθερη. Τουλάχιστον είστε τυχερές γιατί έχετε πέσει στα καλύτερα χέρια. Δεν ξέρετε ποιον να πρωτοδιαλέξετε, με τόσα κελεπούρια που ήμαστε εδώ μέσα, δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση σας.
Σε σχέση με τα παραπάνω παντως πιστεύω οτι καθε κοπέλα έχει το κοινό της. Και αυτό ειναι και το πιο λογικό. Ολες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές. Και η Αριάνα , και η Σοφία και η Γιολάντα και η Βίκυ και τόσες άλλες κοπέλες. Απλά ο καθένας έχει την δική του, γιατί με εκείνη ένιωσε περισσότερη καύλα, είχε περισσότερη χημεία, του άρεσε περισσότερο κλπ.
Είμαι σινεφίλ θεία Σοφία. Εσείς που ήσασταν γεννημένες όλες το ‘86 την είδατε στην πρεμιέραΠου ξέρεις την ταινία Εσύ? Του 1986 ούτε ιδέα δεν ήσουν...
Από μια τρύπα την έβλεπα...Τώρα οφαλος άλλη τρύπα θα σε γελάσω...Είμαι σινεφίλ θεία Σοφία. Εσείς που ήσασταν γεννημένες όλες το ‘86 την είδατε στην πρεμιέρα
Είχες ήδη γεννηθεί θεία Σοφία ένα χρόνο πρινΑπό μια τρύπα την έβλεπα...Τώρα οφαλος άλλη τρύπα θα σε γελάσω...
Καλή διατροφή σίγουρα κάνειςΑχ το ψυγείο μου το ξέρει...Πώς διατηρώ αυτό το μοντελε κορμί @hornyasfuck μου νομίζεις
Η Σοφία είναι ιδέα...δεν έχει ημερομηνία γεννήσεως...Είχες ήδη γεννηθεί θεία Σοφία ένα χρόνο πριν
Αν είσαι τυχερός και εσύ θα με φτάσεις αν όχι θα τριγυρνας σαν άδικη κατάρα, σαν τα χαζα που σου κάνουν λαικΕίχες ήδη γεννηθεί θεία Σοφία ένα χρόνο πριν
Να σε φράσω;Αν είσαι τυχερός και εσύ θα με φράσεις...αν όχι θα τριγυρνας σαν άδικη κατάρα, σαν τα χαζα που σου κάνουν λικε
Θα περιμένω 20 χρόνια για να έχω κάποια ,έστω λίγη συνεννόηση μαζί σου,μέχρι τότε απόλαυσε την θέα που βρίσκεσαι, ασε το μπου σπέρμα μου αδύναμοΝα σε φράσω;
Τι εννοείς εδώ θεία Σοφία;
Δεν βλέπεις ότι το διόρθωσε??Να σε φράσω;
Τι εννοείς εδώ θεία Σοφία;
Αστον μωρε θέλει να με πειράζει να του απαντήσω σε μήνυμα, πάντως μέχρι τέλους σεζόν έχει μόνο σινεφίλ...Δεν βλέπεις ότι το διόρθωσε??
Από το πολύ σινεφίλ
Άρχισε η τύφλωση...
Το νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτοΤελικά το νύχι έγινε @Sofia_Magic ??
Καλώς την καύλαΣε ευχαριστω
Ναι δείξε μαςΤο νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτο
Θα έχει και ποδαράκια και γόβες το βίντεο???Το νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτο
Όταν τα έτρωγες στο στόμα θεία Σοφία ήταν δυνατά και σου άρεσανΘα περιμένω 20 χρόνια για να έχω κάποια ,έστω λίγη συνεννόηση μαζί σου,μέχρι τότε απόλαυσε την θέα που βρίσκεσαι, ασε το μπου σπέρμα μου αδύναμο