Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 315
- Πόντοι
- 280
Τώρα που διέκοψε η Αριάννα (Καλησπέρα η σημερινή ομάδα αποτελείται από:Αναστασία Δέσποινα Ελίζα Ρόξυ Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Βικτόρια Δανάη Σταυρούλα
Τώρα που διέκοψε η Αριάννα (Καλησπέρα η σημερινή ομάδα αποτελείται από:Αναστασία Δέσποινα Ελίζα Ρόξυ Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Βικτόρια Δανάη Σταυρούλα
Για anal πας με κλειστά μάτια Σοφία..ποια είναι η καλύτερη οπίσθ(ι)οφύλακας του ρόστερ;
Ευχαριστώ αγαπητέ! Η Σοφία είναι εκτός συναγωνισμού! Το ένστικτό μου με στέλνει είτε σε Δανάη, είτε σε Ρίτα, είτε σε Αφροδίτη... Θα περιμένω τη βοήθεια του κοινού για κάνα μισάωρο ακόμη, και μετά θα παίξει βοήθεια τηλεφώνου (του μάγουΓια anal πας με κλειστά μάτια Σοφία..
Επίσης φαίνεται να έχει μπει δυναμικά και η καινούργια η Δανάη.
Αχ αγαπημένε μου μη με προτείνεις! Το δίνω μόνο σε μαστόρους! Όχι σε αυτούς που τους λένε σήμερα θα φας μπάμιες αυτό εχω μαγειρέψει...Για anal πας με κλειστά μάτια Σοφία..
Επίσης φαίνεται να έχει μπει δυναμικά και η καινούργια η Δανάη.
Συγνώμη αγαπητή! Εγώ ήθελα απλά να αναφέρω ποια είναι κορυφαία και σε αυτό!Αχ αγαπημένε μου μη με προτείνεις! Το δίνω μόνο σε μαστόρους! Όχι σε αυτούς που τους λένε σήμερα θα φας μπάμιες αυτό εχω μαγειρέψει...
Σοφία περιττή η ερώτηση …..Τώρα που διέκοψε η Αριάννα (), ποια είναι η καλύτερη οπίσθ(ι)οφύλακας του ρόστερ;
...και μου λέει μάνα φαε πατσά... μα δεν το τρωω..το μυρίζω ώρα και δεν αντέχω θέλω να ξεράσω.... Όχι εκεί είναι νόστιμο...Συγνώμη αγαπητή! Εγώ ήθελα απλά να αναφέρω ποια είναι κορυφαία και σε αυτό!
Χάνεις το καλύτερο.....και μου λέει μάνα φαε πατσά... μα δεν το τρωω..το μυρίζω ώρα και δεν αντέχω θέλω να ξεράσω.... Όχι εκεί είναι νόστιμο...
ΜακριααααααααΧάνεις το καλύτερο..![]()
φακ!Τώρα που διέκοψε η Αριάννα (), ποια είναι η καλύτερη οπίσθ(ι)οφύλακας του ρόστερ;
Μάγε άρχοντα
Κάτι θα γίνει σήμερα διορθωθήκαν τα πράγματαμε το τεχνικο προβλημα στις φωτο τι γινεται ????
σε λιγο κλεινουμε μηνα και φωτο Ριτας και Δαναης δεν υπαρχουν ....
θα γινει κατι ...
Έτσι και αλλιώς το κορυφαίο anal ήταν της Σοφάρας...αυτό το κωλοτρυπιδάκι είναι σαν ντονατσάκι με γλάσο φράουλας....ροζ,γλυκό και τρυφερό...Τώρα που διέκοψε η Αριάννα (), ποια είναι η καλύτερη οπίσθ(ι)οφύλακας του ρόστερ;
Πετρακο κάνουμε διατροφή αγόρι μου...Έτσι και αλλιώς το κορυφαίο anal ήταν της Σοφάρας...αυτό το κωλοτρυπιδάκι είναι σαν ντονατσάκι με γλάσο φράουλας....ροζ,γλυκό και τρυφερό...
Δεν το τρώς εσύ το ντονατσάκι σου μωρό μου...εμείς το τρώμε...Πετρακο κάνουμε διατροφή αγόρι μου...
Ούτε εσύ το τρως...Δεν το τρώς εσύ το ντονατσάκι σου μωρό μου...εμείς το τρώμε...