magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.454
Καλησπέρα η σημερινή σύνθεση είναι Χρύσα Σταυρούλα Ισιδώρα Άννα Βανέσα Αφροδίτη Μελίνα Ελίζα και Ρόξυ στην επίθεση
Καλησπερα καυλιτσαΚαλησπέρα αγορια
Διαθεσιμη από 7 σημερα
Ομάδα που κερδίζει δεν χάνειΚαλησπέρα η σημερινή σύνθεση είναι Χρύσα Σταυρούλα Ισιδώρα Άννα Βανέσα Αφροδίτη Μελίνα Ελίζα και Ρόξυ στην επίθεση
Τι πλάνο έδωσε ο σκηνοθέτηςΚαλησπέρα αγορια
Διαθεσιμη από 7 σημερα
ΩΝΣΓ...!Καλησπέρα αγορια
Διαθεσιμη από 7 σημερα
Και στο τηλ γιατι λετε οτι δεν εργαζεται σημερα η Αριανα?? Ισχυει αυτο που λενε οτι πρεπει να παρεις κανα δυο αλλες κοπελες πρωτα του γραφειου κ μετα Αριαννα!!!Καλημέρα Σήμερα διαθέσιμες είναι η Βανέσα Αριάνα Αλεξία χρύσα ρόξυ Δέσποινα ρίτα Αφροδίτη Άννα Σταυρούλα
Yσχιει γιατι για μαλακιες αλλων την πληρωνουν ολοι....!!!!Και στο τηλ γιατι λετε οτι δεν εργαζεται σημερα η Αριανα?? Ισχυει αυτο που λενε οτι πρεπει να παρεις κανα δυο αλλες κοπελες πρωτα του γραφειου κ μετα Αριαννα!!!
Θα κλείσω μαζί σου μόνο και μόνο να μου λες 1 ώρα τι έχεις συναντήσει σε αυτό το επάγγελμα.... Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πως την βρίσκουν καποιοι...Θα ήθελα να ενημερώσω σε κάτι αγόρια που όταν εξηγώ με όμορφο τρόπο ότι δεν θέλω να με κλείσουν ραντεβού γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά τούς ! Συνεχίζουν να κλείνουν με άλλους αριθμούς και στα μηνύματα να βρίζουν! Την επόμενη θα δείξω εδω τα μηνύματα... σεβασμό στης γυναίκες που δουλεύουν...! Καλό τριήμερο στους υπόλοιπους ❤
Εγώ στα ραντεβού θέλω να κάνουμε ωραίο σεξ! Να περάσουμε και η δυο καλά! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν τι προσφέρω! Δεν θα αρέσουμε σε όλους και αυτο είναι σεβαστό! Εγώ οφείλω να κάνω σωστά την δουλειά μου κατά δικιά μού άποψη! Καταλαβαίνω πως το λές αλλά δυστυχώς έτσι είναι αυτός ο κόσμος...Θα κλείσω μαζί σου μόνο και μόνο να μου λες 1 ώρα τι έχεις συναντήσει σε αυτό το επάγγελμα.... Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πως την βρίσκουν καποιοι...
Θα ήθελα να ενημερώσω σε κάτι αγόρια που όταν εξηγώ με όμορφο τρόπο ότι δεν θέλω να με κλείσουν ραντεβού γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά τούς ! Συνεχίζουν να κλείνουν με άλλους αριθμούς και στα μηνύματα να βρίζουν! Την επόμενη θα δείξω εδω τα μηνύματα... σεβασμό στης γυναίκες που δουλεύουν...! Καλό τριήμερο στους υπόλοιπους ❤
Πολλές αλήθειες λες σήμερα.. Κάποιοι δεν θα βάλουν μυαλό βέβαια.. Λυπάμαι βέβαια που αυτοί οι κάποιοι είναι δυστυχώς η πλειοψηφία..Εγώ στα ραντεβού θέλω να κάνουμε ωραίο σεξ! Να περάσουμε και η δυο καλά! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν τι προσφέρω! Δεν θα αρέσουμε σε όλους και αυτο είναι σεβαστό! Εγώ οφείλω να κάνω σωστά την δουλειά μου κατά δικιά μού άποψη! Καταλαβαίνω πως το λές αλλά δυστυχώς έτσι είναι αυτός ο κόσμος...
Και για κάτι τέτοιους μαλακες όσο αφορά την συμπεριφορά τους την απλυσια τους και την μη παιδεία τους την ώρα του σεξ έτσι ώστε να καταλάβουν ότι απέναντι τους έχουν έναν άνθρωπο και όχι ένα πράγμα, μας παίρνει όλους η μπαλα....και το χειρότερο εξαφανίζεται αξιόλογα κορίτσια σε εμφάνιση υπηρεσίες και μερικές εξ αυτών υπέροχα μυαλά να μιλάς για ώρες.Πολλές αλήθειες λες σήμερα.. Κάποιοι δεν θα βάλουν μυαλό βέβαια.. Λυπάμαι βέβαια που αυτοί οι κάποιοι είναι δυστυχώς η πλειοψηφία..