karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.393
- Πόντοι
- 206
Βυζουδιος.......αχ.αχ
Βυζουδιος.......αχ.αχ
Αν έπρεπε αναγκαστικά να ποντάρω στο ποια θα αδειάσει κόσμο σήμερα και θα τους αφήσει τέζα στο κρεβάτι, ρίχνω όλο το χρήμα δαγκωτό Μ
Είμαστε ερωτεύσιμες σε αυτο το γραφείο Πάτερ...μου αρέσει εδώ πέρα ναουμε, που ο καθένας έχει την αγαπητικια του και δίνει πόνο κάθε φορά όταν σκάει ανάλογη φωτό
Ουάου !!Πολύ ωραία μέρα σήμερα με ωραίο Ηλιοβασίλεμα! Από Τρίτη διαθέσιμη ,φιλιά πολλά
ποια ειναι?Στο bill με μια λεοπάρδαλη..
Φωτό από ραντεβού τον προηγούμενο μήνα..
Χαχαχαχαχαχα είμαι σίγουρη..Ουάου !!
(όχι για το ηλιοβασίλεμα, για το άλλο…ήλιο! )
Η τσιταρα απο τους θαντερκατς ειναι?Στο bill με μια λεοπάρδαλη..
Ο ηλιος λαμπει μες το κωλ....μες τα ματια σου...!Πολύ ωραία μέρα σήμερα με ωραίο Ηλιοβασίλεμα! Από Τρίτη διαθέσιμη ,φιλιά πολλά
Την ίδια μέρα την είχα συναντήσει κ εγώ.Στο bill με μια λεοπάρδαλη..
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ!Ο ηλιος λαμπει μες το κωλ....μες τα ματια σου...!
Εγω περιμενα να βγει ο ηλιος αναμεσα απ τη χαραδρα της κωλαρας της.Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ!
Όπως επίσης … ποιος χέστηκε για το ηλιοβασίλεμα μπροστά σε αυτό το θέαμα της Σόφης μπρούμυτα, με την κωλάρα της τουρλωτή, να κοιτά ψηλά το θεό?
Ποιος είδε το 2ο βίντεο για παραπάνω από 2 sec? (εκτός αν κάποιος ήλπιζε ότι θα μας δείξει την κωλάρα της και στην παραλία!)?
Παρεμπιπτόντως, εγώ… το είδα όλο μπας και…αλλά φεύ!!
Δεν είσαι καθόλου Ρομαντικός....Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ!
Όπως επίσης … ποιος χέστηκε για το ηλιοβασίλεμα μπροστά σε αυτό το θέαμα της Σόφης μπρούμυτα, με την κωλάρα της τουρλωτή, να κοιτά ψηλά το θεό?
Ποιος είδε το 2ο βίντεο για παραπάνω από 2 sec? (εκτός αν κάποιος ήλπιζε ότι θα μας δείξει την κωλάρα της και στην παραλία!)?
Παρεμπιπτόντως, εγώ… το είδα όλο μπας και…αλλά φεύ!!
Και Σοφια!Ο μαγος με Ροξι και Αριανα εχει γινει σαν τα τυρια του Σκλαβενιτη,παιρνεις νουμερο και περιμενεις.
Ελααααα…Δεν είσαι καθόλου Ρομαντικός....
20 δευτερόλεπτα βίντεο 20 δευτερόλεπτα υπομονή James...Ελααααα…
Αφού είπα ότι είδα όλο το 2ο βίντεο!