james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Ελααααα…Δεν είσαι καθόλου Ρομαντικός....
Αφού είπα ότι είδα όλο το 2ο βίντεο!
Ελααααα…Δεν είσαι καθόλου Ρομαντικός....
20 δευτερόλεπτα βίντεο 20 δευτερόλεπτα υπομονή James...Ελααααα…
Αφού είπα ότι είδα όλο το 2ο βίντεο!
Τι 20 δευτερόλεπτα υπομονή;;;20 δευτερόλεπτα βίντεο 20 δευτερόλεπτα υπομονή James...
Φταίω Εγώ που έβαλα δεύτερο βίντεο εκτός από το Ηλιοβασίλεμα! Τι περίμενες James μου την Αριελ να βγει από τα βράχια..Τι 20 δευτερόλεπτα υπομονή;;;
1ον…υπομονή κάνεις αν στο τέλος έρχεται αυτό που θες! (Δεν ήρθε όμως!!)
2ον…ξέρω ποσό υπομονή κάνω μπας κ σε πετύχω να δουλεύεις; Μάλλον με αποφεύγεις!!!
Ποια είναι η Αριέλ;;;Φταίω Εγώ που έβαλα δεύτερο βίντεο εκτός από το Ηλιοβασίλεμα! Τι περίμενες James μου την Αριελ να βγει από τα βράχια..
μόνο εγώ είδα μόνο το 2ο βιδεο τελικά....Δεν είσαι καθόλου Ρομαντικός....
Αυτήν την κωλαρα δεν την αφήνεις σε ησυχίαΠολύ ωραία μέρα σήμερα με ωραίο Ηλιοβασίλεμα! Από Τρίτη διαθέσιμη ,φιλιά πολλά
Πατουσάκια μες τη γλύκαΚαλησπέρα αγορια
Διαθεσιμη σήμερα
Η Γκαμπριελα εχει χαθεί;Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα Αριάνα σταυρούλα Ρόξι βανέσα αννα βίκυ ισιδώρα αφροδίτη λολίτα χρύσα Αλεξία
σε 2 εβδομάδεςΗ Γκαμπριελα εχει χαθεί;
Γνωρίζετε ποτε θα επιστρέψει;
Θα ανεβει θεσσαλονικη η Σταυρουλα τελικα?Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα Αριάνα σταυρούλα Ρόξι βανέσα αννα βίκυ ισιδώρα αφροδίτη λολίτα χρύσα Αλεξία
Θα έχει δεινοπαθησει το τηλεφωνικό με τέτοια 11αδα..Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα Αριάνα σταυρούλα Ρόξι βανέσα αννα βίκυ ισιδώρα αφροδίτη λολίτα χρύσα Αλεξία
προσωπικά θα πρότεινα διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο φόρουμΘα έχει δεινοπαθησει το τηλεφωνικό με τέτοια 11αδα..
Χωρίς να είναι και η Σοφία μέσα..
Νομίζω ο λαός απαιτεί νέες φωτο από Λολίτα!
Θα ήταν καλό να γίνει,οπως παλαιότερα οι live photos των studio.προσωπικά θα πρότεινα διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο φόρουμ
Ωραία ιδέα..προσωπικά θα πρότεινα διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο φόρουμ
Ο σωστος πουτανιαρης οτι του γυαλιζει το δοκιμαζει και ας φαει φολα, αρκει να εχει καβαντζα ενα 180αρι να ρεφαρει ,χεχεχεΘα ήταν καλό να γίνει,οπως παλαιότερα οι live photos των studio.
Ειδικότερα πιο καθαρές φωτός της Βίκυς!
Θέλω πολύ να κλείσω μαζί της αλλά δεν ξέρω γιατί έχω ακόμα ενδοιασμούς...
Οποίος συναγωνιστής έχει κάνει ραντεβού μαζί της και θέλει να βοηθήσει με πμ είναι ευπρόσδεκτος, ευχαριστώ.